Suzuki Vitara – en billig SUV att äga

Billig SUV att äga

Allt fler svenskar väljer att överge de tidigare så populära kombibilarna och istället investera i en SUV. Något som inte är särskilt konstigt med tanke på alla bekvämligheter som dessa bilmodeller kan erbjuda. Många upplever däremot att SUV:arna tenderar att vara dyrare i inköp och drift. Något inte behöver vara fallet om du väljer en Suzuki Vitara!   Läs mer ”Suzuki Vitara – en billig SUV att äga”

Alfons Passgård Artiklar

Så hittar du den bästa hybridbilen

Bästa hybridbilen

Under de senaste åren har andelen hybridbilar som rullar längs vägarna ökat explosionsartat. Nyregistrering av laddhybrider och elbilar ökade under 2018 med nästan 50 procent i jämförelse med föregående år, enligt siffror från Ny Teknik. Allt fler svenskar får således upp ögonen för denna typ av bilar, men hur hittar man egentligen den bästa hybridbilen?
Läs mer ”Så hittar du den bästa hybridbilen”

Alfons Passgård Artiklar

Byta däck på bilen själv – så gör du

Byta däck på bilen själv

När vädret slår om och går från varmt till kallt, respektive vice versa, är du som bilägare tvungen att byta däck på bilen. En uppgift som man antingen kan lösa själv eller också överlåta till en verkstad. Om du tillhör den skara som föredrar att göra detta på egen hand, kommer du förhoppningsvis att finna denna artikel intressant. Vi tänkte nämligen berätta mer om hur du gör för att byta däck på bilen själv!
Läs mer ”Byta däck på bilen själv – så gör du”

Alfons Passgård Artiklar