• Privatleasing från3.595 kr/mån
 • Billån från2.399 kr/mån
 • Rek. cirkapris289.900 kr

S-CROSS

I S-CROSS får du hög markfrigång, fyrhjulsdrift och hög säkerhet. Vilket ger en skön körkänsla samtidigt som du utan problem får med dig allt du behöver, och lite till. Allt förpackat i en snygg och robust design.

 • Förbrukning0.59liter/mil
 • Hybrid129hk
 • Intelligent fyrhjulsdrift4x4AllGrip Select

En familje-SUV med stil

Utformningen av S-CROSS andas känsla, kvalitet och stil. Med tydligt markerade hjulhus, en distinkt grill och stora utrymmen är det en bil för alla tillfällen.

Gott om utrymme

Invändigt erbjuder S-CROSS generöst med utrymme. Förutom sittplatser på upp till fem vuxna så har bilen lastkapacitet på hela 430 liter.

Integrerade takrails

Integrerade takrails som möjliggör takbox, cykelhållare och andra förvaringslösningar. Perfekt för dig som vill leva ett aktivt liv!

Lättmetallfälgar 17 tum

Lättmetallfälgarna ger din bil ett elegant uttryck. Väljer du Inclusive så ingår dessutom polerade fälgar som förhöjer känslan ytterligare ett steg.

Det bästa

av två världar

En SUV för alla ändamål

S-CROSS är en prisvärd SUV som redan i standardutförandet är utrustad med bland annat 48V mildhybridsystem och intelligent fyrhjulsdrift med AllGrip Select. Att S-CROSS därtill har rejält med plats i både kupé och lastutrymme och har hög säkerhet gör modellen till ett perfekt val.

I kupén är S-CROSS utrustad med ett toppmodernt infotainmentsystem och en mängd säkerhetssystem. Med en bränsleeffektiv motor, hög markfrigång och snygg design är det en SUV med skön och säker körkänsla som passar i alla tillfällen.

Smarta funktioner

Bakom ratten bjuder S-CROSS på en intuitiv miljö. Här finner du bland annat en pekskärm som speglar din smartphone, en färddator och många andra smarta funktioner. Allt för att göra din resa så smidig och krångelfri som möjligt.

Färddator

En 4,2 tums färgskärm ger kontinuerligt föraren information om bilens beteende och funktioner. Skärmen visar bland annat AllGrip-körlägen, vridmoment, acceleration och bromskraft. Den visar även hybridbatteriets flöde, som dess batterinivå och laddningsstatus.

Infotainmentsystem (SDA)

Med den inbyggda 9 tums-pekskärmen* får du mer kontroll över din resa. Bland annat ingår FM/AM-radio, DAB-radio och ett navigationssystem*. Dessutom kan du enkelt och smidigt spegla din smartphone till skärmen via Apple CarPlay och Android Auto.

*Gäller Inclusive

Automatisk klimatanläggning

Den automatiska klimatanläggningen (ACC) är enkel att använda och garanterar dig en jämn och behaglig temperatur i kupén.

Nyckelfritt startsystem

Bilen känner av att nyckeln är i närheten, vilket gör att du endast behöver trycka på en knapp för att starta bilen.

Kraften i S-CROSS

Förutom att S-CROSS är utrustad med 1,4T Boosterjet och Suzukis 48V hybridsystem så bjuder bilen på 129 hk. Dessutom har S-CROSS en dragvikt på hela 1.500 kg.

Dragvikt 1.500 kg

S-CROSS har en total dragvikt på 1.500 kg – perfekt för dig som äger husvagn eller transporterar större vikter, exempelvis hästtransport.

6-stegad automatisk växellåda

Automatlådan förbättrar responsen vid låga hastigheter samtidigt som den sänker motorns varvtal vid höga hastigheter. Inkluderar växelpadlar bakom ratten.

Mildhybrid

Med Suzukis mildhybridsystem kan du räkna med en bättre bränsleekonomi och mindre utsläpp, något som resulterar i lägre fordonsskatt. Lösningen bygger på ett 48V ISG-system, vilket assisterar motorn vid acceleration och laddar batteriet under färden.

Läs mer om Suzuki hybridsystem

Rejält med hästkrafter

Under S-CROSS atletiska motorhuv döljer sig styrka, närmare bestämt 129 hästkrafter och 235 Nm, med en topphastighet på 190 km/h.

AllGrip Select

Med AllGrip tar sig S-CROSS alltid fram – oavsett väder eller situation. Välj mellan Auto för normal körning, Sport för optimerad acceleration, Lock för att lättare ta dig ur snö eller sand samt Snow som är anpassad för körning på halt och snöigt väglag.

Läs mer om Suzuki 4×4

FAMILJE-SUV I HELT NY DESIGN

Titta närmare på en kaxig SUV med plats för hela familjen. Nya S-CROSS är en bil för alla tillfällen.

Säker körning

Med S-CROSS avancerade säkerhetsfunktioner kan du känna dig trygg vart du än kör med dina nära och kära. Bilens körhjälpsfunktioner håller intelligent koll på omgivningen för att undvika olyckor, men även för att underlätta vid parkering, hålla bilen på plats i körfältet och mycket mer.

System som ingår

Trafikskyltsigenkänning

Vid trafikskyltsigenkänning används kameran för att registrera trafikskyltar utmed vägen. Upptäcker systemet skyltar med hastighetsbegränsningar och omkörningsförbud får föraren information om dessa via färddatorn. Maximalt får systemet informera om tre skyltar samtidigt.

Adaptiv farthållare

Farthållaren är konstruerad för att hålla ett jämnt avstånd till framförvarande fordon. En radar mäter avståndet och anpassar hastigheten efter tre möjliga val. Om körfältet framför är tomt håller systemet den av föraren inställda hastigheten. Aktivt ned till 40 km/h.

Backkamera och parkeringssensor

En backkamera hjälper dig att parkera smidigt och säkert även i trånga utrymmen. Och med sensorer i främre och bakre stötfångare blir du varnad vid eventuella hinder.

Autobroms med fotgängaravkänning

Systemet känner av om det finns risk för en kollision med framförvarande fordon eller fotgängare. Vid risk så varnar systemet, hjälper till med bromsassistans vid hård inbromsning samt genomför automatisk inbromsning om en kollision anses vara oundviklig.

Filbytesvarnare

Kameran och lasersensorn avläser körfältsmarkeringar på respektive sida om bilen och känner av om bilen är på väg att lämna sitt körfält. Föraren varnas då med signal och vibration i ratten. Systemet varnar även när blinkers inte används vid körfältsbyte. Aktivt från 60 km/h.

Trötthetsvarnare

Bilen varnar vid avvikande beteendemönster, till exempel vid trötthet hos föraren. Varningen sker genom blinkande lampa och signal i infodisplayen. Aktivt från 60 km/h.

Döda vinkel-varnare

Med två bakre radarsensorer känner bilen av om ett fordon närmar sig i den döda vinkeln på vänster eller höger sida. Om ett fordon upptäcks tänds en varningslampa vid varje yttre backspegel.

Varning för bakomvarande trafik

Två yttre, bakre sensorer assisterar föraren vid backning vid skymd sikt (exempelvis vid en parkeringsficka). Varningen sker via en signal på multifunktionsskärmen och genom en ljudsignal.

360-graderskamera

360-graderskamera ger dig en bild av din bil från ovan som gör det enklare att parkera och bedöma avstånd till andra bilar och föremål. (Standard för Inclusive.)

eCall

Om det sker en trafikolycka ringer eCall automatiskt upp räddningstjänst och lämnar ett meddelande med fordonets exakta plats.

Broschyrer & priser

Vill du veta mer? Här kan du ladda ned modellinformation samt komplett prislista.

Fyll i din e-postadress så skickar vi alla broschyrer till dig.

Så här har vi räknat ut priset för billån
Suzuki finansiering via avbetalning baseras på 30 % kontantinsats med ränta för närvarande 4,54 % och en avbetalningstid på 36 månader. 3 månaders fritt låneskydd ingår. 50 % restvärde. Effektivräntan är 5,23 % och baseras på aktuell räntekostnad samt uppläggningsavgift med 695:-, samt 60:- för aviavgift och e-faktura eller 39:- för autogiro. Månadskostnaden bygger på kommunicerat rek. cirkapris. Lokala avvikelser kan förekomma.

Våra modeller

Sportig, charmig, busig

Swift

 • Privatleasa från 2.795 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 194.900 kr

Nöjesmaskinen

Swift Sport

 • Privatleasa från 3.595 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 249.900 kr

En riktig SUV

Vitara

 • Privatleasa från 3.595 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 269.900 kr

Prisvärd familje-SUV

S-CROSS

 • Privatleasa från 3.595 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 289.900 kr

Dynamisk fullhybrid

Swace

 • Rek. cirkapris från 284.900 kr

Kraftfull laddhybrid

ACROSS

 • Rek. cirkapris från 539.900 kr

Ikonen

Jimny Torakku

 • Rek. cirkapris från 231.900 kr