• Privatleasing från4.195 kr/mån
 • Billån från2.702 kr/mån
 • Rek. cirkapris314.900 kr

S-CROSS

S-CROSS brukar beskrivas som ”det bästa av två världar” eftersom den kombinerar rymligheten hos en kombi med SUV:ens fyrhjulsdrift och höga markfrigång. Nu finns S-CROSS även som självladdande fullhybrid, vilket gör att du kan köra delvis på el – helt utan sladd.

 • Förbrukning0.58liter/mil
 • Fullhybrid115hk
 • Intelligent fyrhjulsdrift4x4AllGrip Select

3 års service ingår. Det enda du behöver göra är… ingenting!

Läs mer

FYRHJULSDRIFT OCH FULLHYBRID

Vad sägs om en bränslesnål fullhybrid med fyrhjulsdrift som standard? Redan i standardutförandet är S-CROSS utrustad med intelligent fyrhjulsdrift med AllGrip Select. Och fullhybridssystemet erbjuder både bränslesnål hybridkörning och viss körning helt med eldrift.

VÅRA FULLHYBRIDER

Tre av Suzukis bilmodeller finns som fullhybrid: Vitara, Swace och nya S-CROSS. Med det självladdande fullhybridsystemet kör du både mjukt och bränsleeffektivt. Perfekt för dig som inte vill vara beroende av en drivlina utan vill kunna kombinera för att spara pengar och energi.

En familje-SUV med stil

Utformningen av S-CROSS andas känsla, kvalitet och stil. Med tydligt markerade hjulhus, en distinkt grill och stora utrymmen är det en bil för alla tillfällen.

Gott om utrymme

Invändigt erbjuder S-CROSS generöst med utrymme. Förutom sittplatser på upp till fem vuxna så har bilen lastkapacitet på hela 430 liter.

Integrerade takrails

Integrerade takrails som möjliggör takbox, cykelhållare och andra förvaringslösningar. Perfekt för dig som vill leva ett aktivt liv!

Lättmetallfälgar 17 tum

Lättmetallfälgarna ger din bil ett elegant uttryck. Väljer du Inclusive så ingår dessutom polerade fälgar som förhöjer känslan ytterligare ett steg.

Panoramatak

Kupén ger en fantastisk känsla av rymd tack vare det öppningsbara panoramataket. Blir solen för stark finns ett elektriskt solskydd.

Det bästa

av två världar

En SUV för alla ändamål

S-CROSS är en prisvärd SUV som finns som både mild- och fullhybrid. Det första du lägger märke till är den robusta designen med massor av attityd och tydliga SUV-drag, som till exempel en pianosvart främre grill, 17”-fälgar och kraftfulla LED-strålkastare.

Kupén ger en fantastisk känsla av rymd och här har hela familjen gott om plats. Här inne hittar du också det ultramoderna infotainmentsystemet med pekskärm och trådlös anslutning till din smartphone. Bagageutrymmet är generöst med gott om plats för packning för resor och fritid.

Uppdaterade och utökade säkerhetssystem gör resan ännu tryggare – för hela familjen.

Smarta funktioner

Bakom ratten bjuder S-CROSS på en intuitiv miljö. Här finner du bland annat en pekskärm som speglar din smartphone, en färddator och många andra smarta funktioner. Allt för att göra din resa så smidig och krångelfri som möjligt.

Färddator

En 4,2 tums färgskärm ger kontinuerligt föraren information om bilens beteende och funktioner. Skärmen visar bland annat AllGrip-körlägen, vridmoment, acceleration och bromskraft. Den visar även hybridbatteriets flöde, som dess batterinivå och laddningsstatus.

Infotainmentsystem (SDA)

Med den inbyggda 9 tums-pekskärmen* får du mer kontroll över din resa. Bland annat ingår FM/AM-radio, DAB-radio och ett navigationssystem*. Dessutom kan du enkelt och smidigt spegla din smartphone till skärmen via Apple CarPlay och Android Auto.

*Gäller Inclusive

Automatisk klimatanläggning

Den automatiska klimatanläggningen (ACC) är enkel att använda och garanterar dig en jämn och behaglig temperatur i kupén.

Nyckelfritt startsystem

Bilen känner av att nyckeln är i närheten, vilket gör att du endast behöver trycka på en knapp för att starta bilen.

Uppgradera din S-CROSS med SUZUKI CONNECT

Koppla din nya S-CROSS mot appen SUZUKI CONNECT så får du tillgång till en massa funktioner som förenklar ditt billiv. Till exempel larmfunktion som ger dig koll på bilen dygnet runt och statusmeddelande som säger till om du till exempel lämnat halvljuset på.

Läs mer

Kraften i S-CROSS

Det nya lätta och kompakta fullhybridssystemet erbjuder både bränslesnål hybridkörning och, i vissa fall, helt med eldrift. Mildhybridlösningen består av en integrerad startmotor och generator.

Dragvikt 1.200–1.500 kg

S-CROSS mildhybrid har en total dragvikt på 1.500 kg, medan dragvikten hos fullhybriden ligger på 1.200 kg.

6-stegad automatisk växellåda

Automatlådan förbättrar responsen vid låga hastigheter samtidigt som den sänker motorns varvtal vid höga hastigheter. Inkluderar växelpadlar bakom ratten.

Mild- eller fullhybrid

Med Suzukis hybridsystem kan du räkna med en bättre bränsleekonomi och mindre utsläpp, vilket resulterar i lägre fordonsskatt. I drivlinan sitter en elektrisk motor som assisterar förbränningsmotorn vid acceleration. Fullhybriden kan även köra korta sträckor helt på el.

Läs mer om Suzuki hybridsystem

Rejält med hästkrafter

Under S-CROSS atletiska motorhuv döljer sig styrka, närmare bestämt 129 hästkrafter och 235 Nm, med en topphastighet på 190 km/h.

AllGrip Select

Med AllGrip tar sig S-CROSS alltid fram – oavsett väder eller situation. Välj mellan Auto för normal körning, Sport för optimerad acceleration, Lock för att lättare ta dig ur snö eller sand samt Snow som är anpassad för körning på halt och snöigt väglag.

Läs mer om Suzuki 4×4

Säker körning

Med S-CROSS avancerade säkerhetsfunktioner kan du känna dig trygg vart du än kör med dina nära och kära. Bilens körhjälpsfunktioner håller intelligent koll på omgivningen för att undvika olyckor, men även för att underlätta vid parkering, hålla bilen på plats i körfältet och mycket mer.

System som ingår

Trafikskyltsigenkänning

Vid trafikskyltsigenkänning används kameran för att registrera trafikskyltar utmed vägen. Upptäcker systemet skyltar med hastighetsbegränsningar och omkörningsförbud får föraren information om dessa via färddatorn. Maximalt får systemet informera om tre skyltar samtidigt.

Adaptiv farthållare

Farthållaren är konstruerad för att hålla ett jämnt avstånd till framförvarande fordon. En radar mäter avståndet och anpassar hastigheten efter tre möjliga val. Om körfältet framför är tomt håller systemet den av föraren inställda hastigheten. Aktivt ned till 40 km/h.

Backkamera och parkeringssensor

En backkamera hjälper dig att parkera smidigt och säkert även i trånga utrymmen. Och med sensorer i främre och bakre stötfångare blir du varnad vid eventuella hinder.

Autobroms med fotgängaravkänning

Systemet känner av om det finns risk för en kollision med framförvarande fordon eller fotgängare. Vid risk så varnar systemet, hjälper till med bromsassistans vid hård inbromsning samt genomför automatisk inbromsning om en kollision anses vara oundviklig.

Filbytesvarnare

Kameran och lasersensorn avläser körfältsmarkeringar på respektive sida om bilen och känner av om bilen är på väg att lämna sitt körfält. Föraren varnas då med signal och vibration i ratten. Systemet varnar även när blinkers inte används vid körfältsbyte. Aktivt från 60 km/h.

Trötthetsvarnare

Bilen varnar vid avvikande beteendemönster, till exempel vid trötthet hos föraren. Varningen sker genom blinkande lampa och signal i infodisplayen. Aktivt från 60 km/h.

360-graderskamera

360-graderskamera ger dig en bild av din bil från ovan som gör det enklare att parkera och bedöma avstånd till andra bilar och föremål. (Standard för Inclusive.)

eCall

Om det sker en trafikolycka ringer eCall automatiskt upp räddningstjänst och lämnar ett meddelande med fordonets exakta plats.

Broschyrer & priser

Vill du veta mer? Här kan du ladda ned modellinformation samt komplett prislista.

Fyll i din e-postadress så skickar vi alla broschyrer till dig.

Villkor privatleasing
Suzuki privatleasing, 0:- kontant, 36 mån, max 1000 mil/år, 3000 mil under leasingperioden, garanterat restvärde, rörlig ränta. Onormalt slitage debiteras utöver leasingavgiften. Serviceavtal ingår. Kostnader för skatt, försäkring, vinterhjul och eventuella tillval tillkommer. Uppläggningsavgift med 695:-, samt 60:- för aviavgift och e-faktura eller 39:- för autogiro tillkommer. Leasingavgiften kan komma att ändras t. ex. om räntan för leasegivarens refinansiering eller dess upplåningskostnader förändras, se vidare leasingavtalet och dess allmänna villkor. Lokala avvikelser kan förekomma.

KAMPANJ PRIVATLEASING Gäller privatleasing till och med 30 augusti 2024. Lokala avvikelser kan förekomma.

Så här har vi räknat ut priset för billån
Suzuki finansiering via avbetalning baseras på 30% kontantinsats med rörlig ränta för närvarande 7,89% och en avbetalningstid på 36 månader. Kontantinsatsen baseras på 30% av bilens värde samt eventuella tillbehörs värde. 3 månaders fritt låneskydd ingår. 50% restskuld. Exempel effektivränta 8,73% vid köp av bil för 314.900 kr. Effektivräntan kan komma att variera beroende på bilens pris och baseras på aktuell räntekostnad samt uppläggningsavgift, med 695:-, samt 60:- för aviavgift och e-faktura eller 39:- för autogiro. Månadskostnaden bygger på kontantpriset. Lokala avvikelser kan förekomma.

KAMPANJ BILLÅN 5,99% Gäller billån till och med 31 augusti 2024 via DNB Finans (med reservation för eventuell räntehöjning). Lokala avvikelser kan förekomma.

Bilarna på bilderna på denna sida kan vara extrautrustade.

Våra modeller

Sportig, charmig, busig

Swift

 • Privatleasa från 3.295 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 234.900 kr

En riktig SUV

Vitara

 • Privatleasa från 3.895 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 289.900 kr

Prisvärd familje-SUV

S-CROSS

 • Privatleasa från 4.195 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 314.900 kr

Dynamisk fullhybrid

Swace

 • Privatleasa från 4.395 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 336.900 kr

Kraftfull laddhybrid

ACROSS

 • Rek. cirkapris från 584.900 kr

Ikonen

Jimny Rhino Edition

 • Rek. cirkapris från 299.900 kr