• Privatleasing från3.245 kr/mån
 • Billån från2.039 kr/mån
 • Rek. cirkapris259.900 kr

S-CROSS

En crossover som ger dig det bästa av två världar! Med S-CROSS får du SUV:ens höga markfrigång och fyrhjulsdrift kombinerat med rymligheten hos en kombi. Det gör att du får en skön körkänsla samtidigt som du enkelt får med dig allt du behöver, och lite till.

 • Förbrukning0.62liter/mil
 • Mildhybrid129hk
 • Intelligent fyrhjulsdrift4x4AllGrip Select

En crossover med stil

Utformningen av S-CROSS andas känsla, kvalitet och aerodynamik. Med formade hjulhus, en distinkt front och integrerade takrails förstärks den tydliga crossover-looken.

Gott om utrymme

Invändigt erbjuder S-CROSS generöst med utrymme. Förutom sittplatser på upp till fem vuxna så har bilen lastkapacitet på hela 430 liter.

Integrerade takrails

Integrerade takrails som möjliggör takbox, cykelhållare och andra förvaringslösningar. Perfekt för dig som vill leva ett aktivt liv!

Lättmetallfälgar 17 tum

Lättmetallfälgarna ger din bil ett elegant uttryck. Väljer du Inclusive så ingår dessutom polerade fälgar som förhöjer känslan ytterligare ett steg.

Det bästa

av två världar

Det bästa av två världar

S-CROSS är en prisvärd crossover som redan i standardutförandet kommer med mängder av utrusning samt ett 48V hybridsystem. Dessutom gör effektiva motorer, intelligent fyrhjulsdrift med AllGrip Select och rejält med utrymme S-CROSS till ett populärt val bland många.

Tack vare kombinationen av SUV och kombi så får du även SUV:ens höga markfria gång och fyrhjulsdrift kombinerat med rymligheten hos en kombi. Det gör att du både får en skönare och säkrare körkänsla samt möjligheten att få med dig allt – och lite till utöver det.

Smarta funktioner

Bakom ratten bjuder S-CROSS på en intuitiv miljö. Här finner du bland annat en 7-tums pekskärm som speglar din smartphone, en färddator och många andra smarta funktioner. Allt för att göra din resa så smidig och krångelfri som möjligt.

Färddator

En 4,2 tums LCD-skärm ger kontinuerligt föraren information om bilens beteende och funktioner. Skärmen visar bland annat AllGrip-körlägen, vridmoment, acceleration och bromskraft. Den visar även hybridbatteriets flöde, som dess batterinivå och laddningsstatus.

Infotainmentsystem (SLDA)

Med den inbyggda 7 tums-pekskärmen får du mer kontroll över din resa. Bland annat ingår FM/AM-radio, DAB-radio och ett navigationssystem (gäller Inclusive). Dessutom kan du enkelt och smidigt spegla din smartphone till skärmen via Apple CarPlay och Android Auto.

Automatisk klimatanläggning

Den automatiska klimatanläggningen (ACC) är enkel att använda och garanterar dig en jämn och behaglig temperatur i kupén.

Nyckelfritt startsystem

Bilen känner av att nyckeln är i närheten, vilket gör att du endast behöver trycka på en knapp för att starta bilen.

Styrkan av S-CROSS

Förutom att S-CROSS är utrustad med 1,4T Boosterjet och Suzukis 48V hybridsystem så bjuder bilen på 129 hk. Dessutom har S-CROSS en dragvikt på hela 1 500 kg.

Dragvikt 1.500 kg

S-CROSS har en total dragvikt på 1.500 kg – perfekt för dig som äger husvagn eller transporterar större vikter, exempelvis hästtransport.

6-stegad automatisk växellåda

Automatlådan förbättrar responsen vid låga hastigheter samtidigt som den sänker motorns varvtal vid höga hastigheter. Inkluderar växelpadlar bakom ratten.

Mildhybrid

Med Suzukis mildhybridsystem kan du räkna med en bättre bränsleekonomi och mindre utsläpp, något som resulterar i lägre fordonsskatt. Lösningen bygger på ett 48V ISG-system, vilket assisterar motorn vid acceleration och laddar batteriet under färden.

Läs mer om Suzuki hybridsystem

Rejält med hästkrafter

Under S-CROSS aerodynamiska yta döljer sig styrka, närmare bestämt 129 hästkrafter och 235 Nm, med en topphastighet på 190 km/h.

AllGrip Select

Med AllGrip tar sig S-CROSS alltid fram – oavsett väder eller situation. Välj mellan Auto för normal körning, Sport för optimerad acceleration, Lock för att lättare ta dig ur snö eller sand samt Snow som är anpassad för körning på halt och snöigt väglag.

Läs mer om Suzuki 4×4

Det bästa av två världar

Kika närmare på prisvärda S-Cross, en crossover mellan kombi och SUV. Fyrhjulsdrift som standard och låg bensinförbrukning bidrar till populariteten!

Säker körning

Med S-CROSS avancerade säkerhetsfunktioner kan du känna dig trygg vart du än kör med dina nära och kära. Bilens körhjälpsfunktioner håller intelligent koll på omgivningen för att undvika olyckor, men även för att underlätta vid parkering, hålla bilen på plats i körfältet och mycket mer.

System som ingår

Trafikskyltsigenkänning

Vid trafikskyltsigenkänning används kameran för att registrera trafikskyltar utmed vägen. Upptäcker systemet skyltar med hastighetsbegränsningar och omkörningsförbud får föraren information om dessa via färddatorn. Maximalt får systemet informera om tre skyltar samtidigt.

Adaptiv farthållare

Farthållaren är konstruerad för att hålla ett jämnt avstånd till framförvarande fordon. En radar mäter avståndet och anpassar hastigheten efter tre möjliga val. Om körfältet framför är tomt håller systemet den av föraren inställda hastigheten. Aktivt ned till 40 km/h.

Backkamera och parkeringssensor

En backkamera hjälper dig att parkera smidigt och säkert även i trånga utrymmen. Och med sensorer i främre och bakre stötfångare blir du varnad vid eventuella hinder.

Autobroms

Systemet känner av om det finns risk för en kollision med framförvarande fordon eller fotgängare. Vid risk så varnar systemet, hjälper till med bromsassistans vid hård inbromsning samt genomför automatisk inbromsning om en kollision anses vara oundviklig.

Broschyrer & priser

Vill du veta mer? Här kan du ladda ned modellinformation samt komplett prislista.

Så här har vi räknat ut priset för billån
Suzuki finansiering via avbetalning baseras på 30 % kontantinsats med ränta för närvarande 4,54 % och en avbetalningstid på 36 månader. 3 månaders fritt låneskydd ingår. 50 % restvärde. Effektivräntan är 5,28 % och baseras på aktuell räntekostnad samt uppläggningsavgift med 695 kr, samt 60 kr för aviavgift och e-faktura eller 39 kr för autogiro. Månadskostnaden bygger på kommunicerat rek. cirkapris. Lokala avvikelser kan förekomma.

Villkor privatleasing
Avtalstid 36 månader, 1.000 mil per år, ev. övermil och onormalt slitage debiteras, service ingår, garanterat restvärde, rörlig ränta, aviavgift tillkommer 60 kr/mån (autogiro 39 kr/mån), uppläggningsavgift 695 kr, betalskydd i 3 månader ingår utan kostnad. Kostnader för skatt, försäkring, vinterhjul och eventuella tillval tillkommer. Lokala avvikelser kan förekomma.

Våra modeller

Sportig, charmig, busig

Swift

 • Privatleasa från 1.995 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 162.900 kr

Nöjesmaskinen

Swift Sport

 • Privatleasa från 3.145 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 229.900 kr

En riktig SUV

Vitara

 • Privatleasa från 2.995 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 257.900 kr

Prisvärd crossover

S-CROSS

 • Privatleasa från 3.245 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 259.900 kr

Dynamisk fullhybrid

Swace

 • Privatleasa från 2.995 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 249.900 kr

Kraftfull laddhybrid

ACROSS

 • Privatleasa från 6.489 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 539.900 kr

Ikonen

Jimny Torakku

 • Rek. cirkapris från 219.900 kr