Med fyrhjulsdriften, Suzukis specialitet, tilltalar vi aktiva och naturintresserade människor som trivs i terrängen. Sedan flera år är vi en av O-Ringens huvudsponsorer och varje år hittar du oss i Sälen där vi sätter upp vårt 4×4 Center i Stöten.

O-Ringen tävlingspartner

O-Ringen är en tävling och ett arrangemang som inte liknar någonting annat. År efter år samlas stora som små, elit som amatör under en intensiv vecka någonstans i Sveriges omväxlande terräng. Tävlingen är sedan länge världens största orienteringstävling. Ett normalår har tävlingen ca 18.400 deltagare som gör omkring 75.000 etappstarter.

Deltagarna är mellan 5 och 95 år, kommer från ett 40-tal olika länder och är allt från världselit till motionärer. Utöver de tävlande kommer omkring 4.000 medföljare till O-Ringen.

Suzuki är sedan 2016 stolt tävlingspartner, med bilar som tar sig fram oavsett väglag är det ett självklart partnerskap. Under tävlingsveckan, alltid vecka 30, finns vi på plats med personal och våra bilar. Från Swift till Vitara och naturligtvis även i biogasutförande. Här kan deltagare och medföljare provköra Suzuki 4×4 och delta i olika tävlingsarrangemang.

Läs mer om O-Ringen

O-Ringens utveckling

1965 hade O-Ringen 156 deltagare. Sedan dess har O-Ringen alltid samlat långt mer än 10.000 deltagare. Idag samlar O-Ringen i genomsnitt ca 17.600 deltagare per år.

Gammal som ung

Deltagarna är mellan 5 och 95 år, kommer från ett 40-tal olika länder och är allt från världselit till motionärer. Utöver de tävlande kommer omkring 4.000 medföljare till O-Ringen.

Stolt tävlingspartner

Suzuki är sedan 2016 stolt tävlingspartner. Med bilar som tar sig fram oavsett väglag är det ett självklart partnerskap. Under tävlingsveckan finns vi på plats med personal och våra bilar.

Suzuki-Center i Stöten

Sälenfjällens absolut högsta fallhöjdsmeter och en av landets bästa pister, det är Stöten.

Med den storslagna fjällvärlden som fond finns det 50 nedfarter att välja mellan. Anläggningen har ett uppgraderat snöläggningssystem för perfektion på både pist och puder. Stöten vann 2019 Svenska Skidanläggningars Organisation:s utmärkelse ”Årets skidanläggning”.

I Stöten finns förutom riktigt bra skidåkning även vårt Suzuki-Center. Mellan åken kan man bekanta sig med Suzukis modeller och testa fyrhjulsdrift under riktigt krävande vinterförhållanden. Under säsongen kan hela familjen dessutom ta del av våra aktiviteter med chans till fina priser. Välkommen dit!

Läs mer om Stöten

Dometic

Tillsammans med våra vänner på Dometic gör vi outdoorlivet ännu mer krångelfritt! Dometic gör innovativa, väldesignade produkter av premiumkvalitet som ger dig frihet att uppleva mer ute i naturen.

Det är bland annat elektriska kylboxar, flaskor och termosar, bärbara strömkällor, campingmöbler med mera – och inte minst de smarta taktälten som monteras ovanpå bilens tak så att du kan campa med en vanlig personbil och komma närmare naturen. På Suzuki älskar vi att vistas i terrängen och därför passar det som handen i handsken att samarbeta med Dometic.

Lidingöloppet

Suzuki samarbetar sedan 2022 med Lidingöloppet, som ingår i en svensk klassiker och räknas som världens största terränglopp. Lidingöloppshelgen äger rum under tre dagar den sista helgen i september och bjuder på flera olika lopp och distanser, den ena mer utmanande än den andra.

Totalt deltar närmare 45 000 löpare under helgen och åskådarna kan njuta av en riktig folkfest. Suzuki är givetvis på plats för att visa upp aktuella bilar ur det helt igenom elektrifierade personbilsprogrammet. Dessutom bjuder vi på tävlingar och andra roliga aktiviteter.

Då i princip alla Suzukimodeller är utrustade med fyrhjulsdrift är framkomlighet på alla underlag vårt signum. Därför är en annan viktig del av samarbetet med Lidingöloppet att tillhandahålla bilar som säkrar tävlingens logistiska utmaningar.

Våra modeller

Sportig, charmig, busig

Nya Swift

  • Rek. cirkapris från 234.900 kr

Nöjesmaskinen

Swift Sport

  • Privatleasa från 4.395 kr/mån inkl. service

  • Rek. cirkapris från 272.900 kr

En riktig SUV

Vitara

  • Rek. cirkapris från 289.900 kr

Prisvärd familje-SUV

S-CROSS

  • Rek. cirkapris från 314.900 kr

Dynamisk fullhybrid

Swace

  • Privatleasa från 3.795 kr/mån inkl. service

  • Rek. cirkapris från 316.900 kr

Kraftfull laddhybrid

ACROSS

  • Rek. cirkapris från 584.900 kr

Ikonen

Jimny Rhino Edition

  • Rek. cirkapris från 299.900 kr

Hitta återförsäljare & verkstäder

Här hittar du din närmaste återförsäljare eller verkstad.