Med fyrhjulsdriften, Suzukis specialitet, tilltalar vi aktiva och naturintresserade människor som trivs i terrängen. Sedan flera år är vi en av O-Ringens huvudsponsorer och varje år hittar du oss i Sälen där vi sätter upp vårt 4×4 Center i Stöten. Sist men inte minst glädjer vi oss åt att Tove Alexandersson, vår världsstjärna inom orienteringssporten, kör en Suzuki ACROSS.

O-Ringen tävlingspartner

O-Ringen är en tävling och ett arrangemang som inte liknar någonting annat. År efter år samlas stora som små, elit som amatör under en intensiv vecka någonstans i Sveriges omväxlande terräng. Tävlingen är sedan länge världens största orienteringstävling. Ett normalår har tävlingen c:a 18.400 deltagare som gör ca 75.000 etappstarter.

Deltagarna är mellan 5 och 95 år, kommer från ett 40-tal olika länder och är allt från världselit till motionärer. Utöver de tävlande kommer omkring 4.000 medföljare till O-Ringen.

Suzuki är sedan 2016 stolt tävlingspartner, med bilar som tar sig fram oavsett väglag är det ett självklart partnerskap. Under tävlingsveckan, alltid vecka 30, finns vi på plats med personal och våra bilar. Från Swift till Vitara och naturligtvis även i biogasutförande. Här kan deltagare och medföljare provköra Suzuki 4×4 och delta i olika tävlingsarrangemang.

Läs mer om O-Ringen

O-Ringens utveckling

1965 hade O-Ringen 156 deltagare. Sedan dess har O-Ringen alltid samlat långt mer än 10.000 deltagare. Idag samlar O-Ringen i genomsnitt ca 17.600 deltagare per år.

Gammal som ung

Deltagarna är mellan 5 och 95 år, kommer från ett 40-tal olika länder och är allt från världselit till motionärer. Utöver de tävlande kommer omkring 4.000 medföljare till O-Ringen.

Stolt tävlingspartner

Suzuki är sedan 2016 stolt tävlingspartner. Med bilar som tar sig fram oavsett väglag är det ett självklart partnerskap. Under tävlingsveckan finns vi på plats med personal och våra bilar.

Suzuki 4×4 Center i Stöten

Sälenfjällens absolut högsta fallhöjdsmeter och en av landets bästa pister, det är Stöten.

Med den storslagna fjällvärlden som fond finns det 47 nedfarter att välja mellan. Anläggningen har ett uppgraderat snöläggningssystem för perfektion på både pist och puder. Stöten vann 2019 Svenska Skidanläggningars Organisation:s utmärkelse ”Årets skidanläggning”.

I Stöten finns förutom riktigt bra skidåkning även vårt 4×4-center. Mellan åken kan man bekanta sig med Suzukis modeller och testa fyrhjulsdrift under riktigt krävande vinterförhållanden. Under säsongen kan hela familjen dessutom ta del av våra aktiviteter med chans till fina priser. Välkommen dit!

Läs mer om Stöten

Suzuki 4x4-center

I Stöten finns förutom bra skidåkning även vårt 4×4-center. Mellan åken kan man bekanta sig med Suzukis modeller och testa fyrhjulsdrift under riktigt krävande vinterförhållanden.

Sälenfjällens högsta fallhöjdsmeter

Med fjällvärlden som fond har Stöten 47 nedfarter att välja mellan. Stöten vann 2019 Svenska Skidanläggningars Organisations utmärkelse ”Årets skidanläggning”.

Suzuki på plats

Mellan åken kan du bekanta dig med Suzukis modeller och testa fyrhjulsdrift under krävande vinterförhållanden. Under säsongen kan hela familjen även ta del av våra aktiviteter med chans till fina priser. Välkommen dit!

Tove Alexandersson. Världsmästare och Suzukiambassadör

Vårt engagemang i orienteringssporten har fler sidor än partnerskapet med O-Ringen.

Världsstjärnan Tove Alexandersson kör sedan flera år en Suzuki 4×4 som till säsongen 2021 har uppgraderats till laddhybriden Suzuki ACROSS 4×4 med en elektrisk räckvidd på hela 75 km. Och inget passar väl bättre för en mästare än en bil utan begränsningar!

Tove har vunnit 21 VM-medaljer i orientering, men hon är även världsmästare i skidorientering och kan så här långt räkna in 10 VM-medaljer i sporten. Vi är både stolta och glada över vår världsstjärna.

Tove kör sedan flera år Suzuki

Säsongen 2021 uppgraderas Toves Suzuki 4×4 till en Suzuki ACROSS 4×4 laddhybrid.

Nya Suzuki ACROSS 4x4

Laddhybrid med elektrisk räckvidd på hela 75 km.

Utforska ACROSS

Våra modeller

Sportig, charmig, busig

Swift

 • Privatleasa från 1.995 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 162.900 kr

Nöjesmaskinen

Swift Sport

 • Privatleasa från 3.145 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 229.900 kr

En riktig SUV

Vitara

 • Privatleasa från 2.995 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 257.900 kr

Prisvärd crossover

S-CROSS

 • Privatleasa från 3.245 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 259.900 kr

Dynamisk fullhybrid

Swace

 • Privatleasa från 2.995 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 249.900 kr

Kraftfull laddhybrid

ACROSS

 • Privatleasa från 6.489 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 539.900 kr

Ikonen

Jimny Torakku

 • Rek. cirkapris från 219.900 kr

Hitta återförsäljare & verkstäder

Här hittar du din närmaste återförsäljare eller verkstad.