• Privatleasing från4.395 kr/mån
 • Billån från2.890 kr/mån
 • Rek. cirkapris336.900 kr

Swace

Nya Swace är en elegant fullhybrid med extra mycket bagageutrymme och säkerhet i toppklass. Den senaste versionen har dessutom en uppdaterad motor och ännu mer vässade säkerhetsfunktioner.

 • Förbrukning0.45liter/mil
 • Rymlig kombi596liter bagageutrymme
 • Kraftfull fullhybrid140hk

3 års service ingår. Det enda du behöver göra är… ingenting!

Läs mer

Atletisk design

Swace – elegant, atletisk och fängslande ur alla vinklar. Den sportiga fronten har skarpa LED-strålkastare och en grill med sexkantsmönster. Den låga, breda marknära silhuetten är förfinad i varje detalj och har en distinkt utstrålning.

Extra mycket utrymme

Med Swace får du plats för allt, alla – alltid! Det stora utrymmet har plats för 596 liter bagage. Du kan även göra det större genom att fälla ned baksätena och sänka den mattbeklädda golvskivan. Golvet är dessutom plant vilket gör packningen effektivare.

Atletisk formgivning

Swace har en dynamisk känsla med en sexkantsmönstrad front som förstärker det sportiga intrycket. Den marknära silhuetten, som är förfinad i varje detalj, ger bilen en atletisk touch.

Interiören

Den eleganta interiören känns rymlig, öppen och bekväm. Den breda instrumentpanelen glider sömlöst in i dörren, vilket ger en omfamnande känsla. Panelen är mjuk och har sportiga detaljer i krom och silver.

LED-strålkastare

Skarpa LED-strålkastare integrerade i fronten. Helljusassistenten växlar automatiskt mellan hel- och halvljus beroende på ljusförhållandena.

Elegans och

rymlighet i ett

Bekvämlighet. Självförtroende. Kontroll.

Det är vad du känner när du kör Swace. Tack vare jämn åkkomfort, lätt och följsam styrning samt möjlighet till flexibelt körlägesval är varje körning ett rent nöje.

Och till följd av bilens kurvtagningsstöd (ACA) och finjusterade fjädringssystem är körningen stabil även i skarpa kurvor.

Vart du än kör med nära och kära så kan du helt enkelt lita på bilens avancerade system och säkerhetsfunktioner.

Med Swace kan du få med dig det mesta

Bilen har extra rymligt bagageutrymme på hela 596 liter!

För att säkerställa att all packning stannar i bagaget så är lastnät standard i Swace. Dessutom är bagageutrymmet användbart i mer än vardagslivet – exempelvis under familjeutflykter! Golvet är plant, vändbart och går att packa effektivt, och alla kan sträcka ut sig och slappna av i den generöst tilltagna kupén. Baksätet fälls smidigt ner via knappar i bagageutrymmet.

Med Swace får du körglädje, elegans och det praktiska med en miljövänlig och rymlig bil.

Utrustad med funktioner

Med Swace får du tillgång till flera smarta funktioner som kommer göra körningen både bekvämare och roligare. Upptäck allt från infotainment och stämningsbelysning till värmefunktioner.

Digital förardisplay

Förardisplay med snygg belysning som är tydlig och lättläst. Du kan välja mellan tre olika teman på den digitala 7 eller 12,3 tums-multifunktionsskärmen.

8 eller 10,5-tums multimedia- och ljudsystem

Upplev ännu mer körglädje med en AM/FM/DAB-radio med Bluetooth®, reglage på ratten och stöd för Apple CarPlay på iPhone och Android Auto™ på kompatibla smartphones. I Inclusive ingår även inbyggt navigationssystem.

Stämningsbelysning (Inclusive)

Mjuk belysning kring dörrarmstöden, främre konsolbrickan och mugghållaren i mitten gör det lätt att hitta saker i mörker samt ger en lugn och förhöjd känsla av elegant atmosfär.

Trådlös laddare och uttag (Inclusive)

Ladda din smartphone med den trådlösa Qiladdaren (endast Inclusive). Det finns två USB-uttag inom enkelt räckhåll för förare och passagerare i framsätet.

Värme i ratt och framsäten

Den uppvärmda ratten håller dina händer varma på vintern. Framsätenas sitsar och stolsryggar är också uppvärmda för ännu mer komfort.

Spegla din smartphone

Anslut din smartphone till 8 tums-pekskärmen och få tillgång till dina appar, såsom musik, kartor och poddar. Du kan även ringa telefonsamtal eller skicka och ta emot meddelanden via röstkommando eller genom ett tryck på audiodisplayen. Kompatibel med Apple CarPlay och Android Auto.

Kraften av Swace

Swace är en självladdande fullhybrid som växlar mellan elmotor, bensinmotor och en kombination av dem båda. Förutom att det innebär mindre utsläpp så får du en mer kraftfull acceleration för körglädje. Dessutom bjuder den på 140 hästkrafter.

Hybridkraft

Det avancerade fullhybridsystemet optimerar körningen efter rådande förhållande. Elmotorn startar din Swace mjukt och tyst och driver bilen. Vid högre hastigheter och kraftig acceleration får elmotorn draghjälp av den kraftfulla, men extremt bränslesnåla 1,8 liters-bensinmotorn med en totaleffekt på 140 hk. Samtidigt laddas hybridbatteriet vid behov.

Läs mer om Suzuki hybridsystem

Körlägen och EV-MODE

Anpassa din Swace efter humör och körförhållanden genom att välja mellan tre körlägen: balanserade NORMAL, bränslesnåla ECO och kraftfulla SPORT.

Med knappen EV-MODE stängs förbränningsmotorn av och du kör enbart på el – lämpligt för körning i bland annat parkeringshus och bostadsområden.

Fjädringssystem

McPherson-fjäderbenen fram och den dubbla länkarmsfjädringen bak är utformad för suverän körningsstabilitet och åkkomfort. Fjädringen fram är dessutom optimerad för linjär styrrespons vid kurvtagning i mellanhöga hastigheter.

Säker körning

Med Swace avancerade säkerhetsfunktioner kan du känna dig trygg vart du än kör med dina nära och kära. Bilens körhjälpsfunktioner håller intelligent koll på omgivningen för att undvika olyckor, men även för att underlätta vid parkering, hålla bilen på plats i körfältet och mycket mer.

System som ingår

Filkörningsassistent (LTA)

Lane Tracing Assist känner av om du oavsiktligt är på väg ut ur körfältet och ger då stöd åt styrningen för att hålla fordonet mitt i fältet och hindra avkörning från fält eller väg. Systemet omfattar varning om avkörning från körfält, styrningshjälp, varning om vinglande färdväg och funktioner för centrering i körfältet.

Vägmärkesassistent (RSA)

Road Sign Assist håller koll på vägmärken och visar de skyltar som upptäcks på multiinformationspanelen. Systemet känner igen skyltar med hastighetsbegränsningar, omkörningsförbud, gångfartsområde, område upphör och andra europeiska vägmärken. Den intelligenta hastighetsvarningen varnar dessutom om du överskrider rådande hastighet.

Dynamisk farthållare med radar (DRCC)

Dynamic Radar Cruise Control håller automatiskt ett tillräckligt avstånd till fordonet framför, och bromsar din bil när fordonet framför stannar. När det inte finns några fordon framför håller DRCC den hastighet du väljer.

Döda vinkeln-varning (Inclusive)

Tryggare filbyten med Blind Spot Monitor (BSM). Systemet känner av fordon som finns i eller närmar sig döda vinkeln bakåt på vardera sidan av bilen. En varningsikon tänds i sidospegeln på den sida där fordonet närmar sig eller befinner sig i döda vinkeln. Systemet kan även varna om fordon eller föremål befinner sig i döda vinkeln innan utstigning.

Automatiskt helljus (AHB)

Du slipper krångla med helljuset. Automatic High-Beam växlar automatiskt mellan hel- och halvljus när det är lämpligt för att säkerställa ett tydligt synfält för föraren och samtidigt minska risken att blända mötande trafik vid mörkerkörning.

Varning om korsande bakomvarande trafik (Inclusive)

Rear Crossing Traffic Alert (RCTA) hjälper dig att undvika kollisioner när du backar ut från parkeringsplatser. En summer och blinkande ikoner på sidospegeln varnar när systemet känner av ett fordon som närmar sig döda vinkeln bakåt.

Antikollisionsvarningssystem (PCS)

Pre-Collision System bidrar till att förhindra kollisioner med fotgängare, cyklister och andra fordon genom att övervaka vägen framför bilen med hjälp av en radar och en kamera. Systemet omfattar kollisionsvarning samt kollisionsförebyggande bromshjälp och bromsfunktioner.

Broschyrer & priser

Vill du veta mer? Här kan du ladda ned modellinformation samt komplett prislista.

Fyll i din e-postadress så skickar vi alla broschyrer till dig.

Villkor privatleasing
Suzuki privatleasing, 0:- kontant, 36 mån, max 1000 mil/år, 3000 mil under leasingperioden, garanterat restvärde, rörlig ränta. Onormalt slitage debiteras utöver leasingavgiften. Serviceavtal ingår. Kostnader för skatt, försäkring, vinterhjul och eventuella tillval tillkommer. Uppläggningsavgift med 695:-, samt 60:- för aviavgift och e-faktura eller 39:- för autogiro tillkommer. Leasingavgiften kan komma att ändras t. ex. om räntan för leasegivarens refinansiering eller dess upplåningskostnader förändras, se vidare leasingavtalet och dess allmänna villkor. Lokala avvikelser kan förekomma.

Så här har vi räknat ut priset för billån
Suzuki finansiering via avbetalning baseras på 30% kontantinsats med ränta för närvarande 7,89% och en avbetalningstid på 36 månader. Kontantinsatsen baseras på 30% av bilens värde samt eventuella tillbehörs värde. 3 månaders fritt låneskydd ingår. 50% restskuld. Exempel effektivränta 8,74% vid köp av bil för 309.900 kr. Effektivräntan kan komma att variera beroende på bilens pris och baseras på aktuell räntekostnad samt uppläggningsavgift, med 695:-, samt 60:- för aviavgift och e-faktura eller 39:- för autogiro. Månadskostnaden bygger på kontantpriset. Lokala avvikelser kan förekomma.

KAMPANJ BILLÅN 5,99% Gäller billån till och med 31 augusti 2024 via DNB Finans (med reservation för eventuell räntehöjning). Lokala avvikelser kan förekomma.

Bilarna på bilderna på denna sida kan vara extrautrustade.

Våra modeller

Sportig, charmig, busig

Swift

 • Privatleasa från 3.295 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 234.900 kr

En riktig SUV

Vitara

 • Privatleasa från 3.895 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 289.900 kr

Prisvärd familje-SUV

S-CROSS

 • Privatleasa från 4.195 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 314.900 kr

Dynamisk fullhybrid

Swace

 • Privatleasa från 4.395 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 336.900 kr

Kraftfull laddhybrid

ACROSS

 • Rek. cirkapris från 584.900 kr

Ikonen

Jimny Rhino Edition

 • Rek. cirkapris från 299.900 kr