NY SWIFT TILL SOMMAREN?

Swift är perfekt för dig som vill ha en liten bil som är utrustad med mildhybrid, avancerad säkerhetsteknik och massor av körglädje. Just nu erbjuder vi ett antal färgglada Swift mildhybrid till privatleasing från endast 3.595 kr/mån*. Välj mellan 12 eller 24 månader. Kampanjen gäller ett begränsat antal bilar och endast vid köp online så länge lagret räcker, dock längst till den 31 maj 2023.

KÖP DIN SWIFT HÄR

Din nya Suzuki är bara några klick bort! Kampanjen gäller ett begränsat antal bilar och endast vid köp online så länge lagret räcker, så först till kvarn gäller.

Köp

Ett väldesignat, piggt alternativ inom småbilsklassen

Till att börja med så finns Swift tillgänglig med fyrhjulsdrift, vilket ingen annan bil i samma storlek har. Det innebär att du får energin av en liten bil, med framkomligheten hos en större. Dessutom finns Swift i två versioner – Select och Inclusive. Båda har de Suzukis 12V-hybridteknik som ger extra kraft vid acceleration samt gaspådrag för mindre förbrukning och lägre utsläpp.

Läs mer

Villkor privatleasing
*Suzuki privatleasing, 0:- kontant, månadskostnaden är baserad på 12 / 24 månader. Körsträcka max 1.000 mil/år under leasingperioden (längre körsträcka går att köpa till). Garanterat restvärde. Ev övermil och onormalt slitage debiteras utöver leasingavgiften. Serviceavtal ingår. Kostnader för skatt och försäkring tillkommer. Uppläggningsavgift på 695:- och aviavgift 60:-/mån (autogiro 39:-/mån) tillkommer. Leasingavgiften är rörlig och kan förändras beroende på bland annat aktuell ränta. Hyresgivare är DNB Bank ASA. Med reservation för sedvanlig kreditprövning. Med reservation för prisjusteringar. Bilen på bilderna kan vara extrautrustad.