• Privatleasing från3.895 kr/mån
 • Billån från2.487 kr/mån
 • Rek. cirkapris289.900 kr

Vitara

Nu finns populära SUV-pionjären Vitara även som fullhybrid med automatiserad AGS-växellåda. Upptäck en bil som tack vare fyrhjulsdrift, hybridsystem och avancerad säkerhetsteknik som standard gör sig lika bra på skogsvägen som i staden.

 • Förbrukning fullhybrid0.58liter/mil
 • Fullhybrid115hk
 • Intelligent fyrhjulsdrift4x4AllGrip Select

3 års service ingår. Det enda du behöver göra är… ingenting!

Läs mer

”EN BRA BIL LADDAR SIG SJÄLV”

Med en fullhybridmotor får förbränningsmotorn hjälp av en motor-generatorenhet (MGU) som drivs av ett 140V litiumjonbatteri. Batteriet laddar sig själv under färdens gång så att MGU:n kan ge förbränningsmotorn extra kraft vid till exempel accelerationer. Dessutom kan MGU:n korta sträckor driva bilen själv – helt på el!

Hur svårt ska det vara med bil egentligen? Inte alls tycker vi på Suzuki. Helt enkelt.

Läs mer

SJÄLVLADDANDE FULLHYBRIDER

På Suzuki har vi tre fullhybrider: Vitara, Swace och S-CROSS. Med det självladdande fullhybridsystemet kör du både mjukt och bränsleffektivt.

I sitt livs designform

I Vitara har stor omsorg lagts på att förvalta och förädla Suzukis SUV-koncept. Förutom att designen nu är djärvare så kontrasterar de rena exteriöra linjerna väl mot bilens robusta intryck. Vitara både satte SUV-trenden, och tar den vidare.

LED-varselljus och dimljus

LED-varselljusen är vertikalt placerade. Dimljusen adderar stil till designen genom att vara integrerade i fronten på klassiskt Vitara-manér.

LED-strålkastare

Distinkta LED-strålkastare som verkligen tar för sig, samtidigt medför strålkastarnas halv- och helljus bra sikt och ökad säkerhet.

Grill med djärva detaljer

Suzukis typiska SUV-design understryks av den djärva femslitsade grillen. Samtidigt fulländas bilen av en kraftig främre stötfångare och eleganta kromdetaljer.

Komfort

När du tar plats i Vitara kommer du känna av den höjda kvaliteten på materialvalen i såväl instrument som säten.

Kombinera färger

Förhöj bilens design med ett svart tak. Går att kombinera med färgerna: Solar Yellow pearl metallic, Atlantis Turquoise metallic, Galactic Gray metallic och Bright Red 5 solid.

Utan

kompromisser

Funderar du på en ny SUV, och gärna en helt utan kompromisser?

Då är Vitara 4×4 bilen för dig! Det här är pionjären satte SUV-trenden redan på 1980-talet och än idag bygger Suzuki vidare på den – steg för steg, förbättring efter förbättring. Vitara kännetecknas av dess robusta utseende som kompletteras av rena linjer och eleganta 17-tums lättmetallfälgar.

I Vitara är avancerad säkerhetsutrustning och hybridsystem standard för att du ska kunna känna dig trygg i trafiken, samtidigt som du tänker på miljö och plånbok. Du kan välja mellan 48V mildhybrid med manuell eller automatisk växellåda, eller fullhybrid med AGS automatiserad växellåda. Vitara är helt enkelt en SUV som tar för sig, precis som det ska vara.

Fullrustad med funktion

Suzuki är känt för att ge mycket för pengarna – och Vitara är inget undantag. Med Vitara får du allt från klimatanläggning och färddator till infotainmentsystem, förberett för Android Auto, MirrorLink och Apple CarPlay.

Utrustning som ingår

Färddator

En 4,2 tums LCD-skärm i färg ger kontinuerligt föraren information om bilens beteende och funktioner. Skärmen visar bland annat AllGrip-körlägen, vridmoment, acceleration och bromskraft. Den visar även hybridbatteriets flöde, som dess batterinivå och laddningsstatus.

Infotainmentsystem (SLDA)

Med den inbyggda 7 tums-pekskärmen får du mer kontroll över din resa. Bland annat ingår FM/AM-radio, DAB-radio och ett navigationssystem (gäller Inclusive). Dessutom kan du enkelt och smidigt spegla din smartphone till skärmen.

Spegla din smartphone

Anslut din smartphone till 7 tums-pekskärmen och få tillgång till dina appar, såsom musik, kartor och poddar. Du kan även ringa telefonsamtal eller skicka och ta emot meddelanden via röstkommando eller genom ett tryck på audiodisplayen. Kompatibel med Apple CarPlay, Android Auto och MirrorLink.

Pekskärmen på bilden gäller Suzuki Swace.

Automatisk klimatanläggning

Den automatiska klimatanläggningen (ACC) är enkel att använda och garanterar dig en jämn och behaglig temperatur i kupén. Du väljer helt enkelt temperatur, så sköter systemet resten.

Armstöd

Armstödet mellan de två framstolarna kan justeras för bästa läge. Dessutom kan armstödet användas till förvaring av prylar du vill ha nära till hands.

En SUV med kraft under huven

Dessutom kommer vår klassiker med hybridsystem som standard – antingen 48V mildhybrid eller fullhybrid – vilket är bra för både miljön och din ekonomi.

Mild- eller fullhybrid

Med Suzukis hybridsystem kan du räkna med en bättre bränsleekonomi och mindre utsläpp, vilket resulterar i lägre fordonsskatt. I drivlinan sitter en elektrisk motor som assisterar förbränningsmotorn vid acceleration. Fullhybriden kan även köra korta sträckor helt på el.

Läs mer om Suzuki hybridsystem

AllGrip Select

Med AllGrip tar sig Vitara alltid fram – oavsett väder eller situation. Välj mellan Auto för normal körning, Sport för optimerad acceleration, Lock för att lättare ta dig ur snö eller sand samt Snow som är anpassad för körning på halt och snöigt väglag.

Läs mer om Suzuki 4×4

Dragvikt 1.200–1.500 kg

Vitara har en total dragvikt på 1.200–1.500 kg (mildhybrid respektive fullhybrid) – perfekt för dig med husvagn eller som transporterar tyngre last, exempelvis hästtransport.

Biogas

Du kan även välja en Vitara som drivs med förnybar energi i form av biogas. Med en biogasbil minskar du dina utsläpp rejält och bidrar dessutom till ett cirkulärt kretslopp.

Läs mer om biogas

Rejält med hästkrafter

Under Vitaras eleganta yta döljer sig styrka, närmare bestämt 129 hästkrafter och 235 Nm, med en topphastighet på 190 km/h.

Säker körning

Med Vitaras avancerade säkerhetsfunktioner kan du känna dig trygg vart du än kör med dina nära och kära. Bilens körhjälpsfunktioner håller intelligent koll på omgivningen för att undvika olyckor, men även för att underlätta vid parkering, hålla bilen på plats i körfältet och mycket mer.

System som ingår

Trafikskyltsigenkänning

Vid trafikskyltsigenkänning används kameran för att registrera trafikskyltar utmed vägen. Upptäcker systemet skyltar med hastighetsbegränsningar och omkörningsförbud får föraren information om dessa via färddatorn. Maximalt får systemet informera om tre skyltar samtidigt.

Adaptiv farthållare

Farthållaren är konstruerad för att hålla ett jämnt avstånd till framförvarande fordon. En radar mäter avståndet och anpassar hastigheten efter tre möjliga val. Om körfältet framför är tomt håller systemet den av föraren inställda hastigheten. Aktivt ned till 40 km/h.

Backkamera och parkeringssensor

En backkamera hjälper dig att parkera smidigt och säkert även i trånga utrymmen. Och med sensorer i främre och bakre stötfångare blir du varnad vid eventuella hinder.

Autobroms med fotgängaravkänning

Systemet känner av om det finns risk för en kollision med framförvarande fordon eller fotgängare. Vid risk så varnar systemet, hjälper till med bromsassistans vid hård inbromsning samt genomför automatisk inbromsning om en kollision anses vara oundviklig.

Filbytesvarnare

Kameran och lasersensorn avläser körfältsmarkeringar på respektive sida om bilen och känner av om bilen är på väg att lämna sitt körfält. Föraren varnas då med signal och vibration i ratten. Systemet varnar även när blinkers inte används vid körfältsbyte. Aktivt från 60 km/h.

Trötthetsvarnare

Bilen varnar vid avvikande beteendemönster, till exempel vid trötthet hos föraren. Varningen sker genom blinkande lampa och signal i infodisplayen. Aktivt från 60 km/h.

Broschyrer & priser

Vill du veta mer? Här kan du ladda ned modellinformation samt komplett prislista.

Fyll i din e-postadress så skickar vi alla broschyrer till dig.

Villkor privatleasing
Suzuki privatleasing, 0:- kontant, 36 mån, max 1000 mil/år, 3000 mil under leasingperioden, garanterat restvärde, rörlig ränta. Onormalt slitage debiteras utöver leasingavgiften. Serviceavtal ingår. Kostnader för skatt, försäkring, vinterhjul och eventuella tillval tillkommer. Uppläggningsavgift med 695:-, samt 60:- för aviavgift och e-faktura eller 39:- för autogiro tillkommer. Leasingavgiften kan komma att ändras t. ex. om räntan för leasegivarens refinansiering eller dess upplåningskostnader förändras, se vidare leasingavtalet och dess allmänna villkor. Lokala avvikelser kan förekomma.

KAMPANJ PRIVATLEASING Gäller privatleasing perioden till och med 30 augusti 2024. Lokala avvikelser kan förekomma.

Så här har vi räknat ut priset för billån
Suzuki finansiering via avbetalning baseras på 30% kontantinsats med rörlig ränta för närvarande 7,89% och en avbetalningstid på 36 månader. Kontantinsatsen baseras på 30% av bilens värde samt eventuella tillbehörs värde. 3 månaders fritt låneskydd ingår. 50% restskuld. Exempel effektivränta 8,79% vid köp av bil för 289.900 kr. Effektivräntan kan komma att variera beroende på bilens pris och baseras på aktuell räntekostnad samt uppläggningsavgift, med 695:-, samt 60:- för aviavgift och e-faktura eller 39:- för autogiro. Månadskostnaden bygger på kontantpriset. Lokala avvikelser kan förekomma.

KAMPANJ BILLÅN 5,99% Gäller billån till och med 30 juni 2024 via DNB Finans (med reservation för eventuell räntehöjning). Lokala avvikelser kan förekomma.

Bilarna på bilderna på denna sida kan vara extrautrustade.

Våra modeller

Sportig, charmig, busig

Swift

 • Privatleasa från 3.295 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 234.900 kr

Nöjesmaskinen

Swift Sport

 • Privatleasa från 4.395 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 272.900 kr

En riktig SUV

Vitara

 • Privatleasa från 3.895 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 289.900 kr

Prisvärd familje-SUV

S-CROSS

 • Privatleasa från 4.195 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 314.900 kr

Dynamisk fullhybrid

Swace

 • Privatleasa från 3.795 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 316.900 kr

Kraftfull laddhybrid

ACROSS

 • Rek. cirkapris från 584.900 kr

Ikonen

Jimny Rhino Edition

 • Rek. cirkapris från 299.900 kr