• Billån från5.003 kr/mån
 • Rek. cirkapris584.900 kr

ACROSS

Laddhybriden ACROSS kombinerar otrolig elektrisk räckvidd på hela 75 km med fyrhjulsdrift, 306 hk och teknik i toppklass.

 • Förbrukning0.1liter/mil
 • Laddhybrid75km eldrift
 • Elektrisk fyrhjulsdrift4x4E-Four

3 års service ingår. Det enda du behöver göra är… ingenting!

Läs mer

Kraftfull design

ACROSS är en SUV som vill synas. Den aktiva, robusta stilen kännetecknas av kantiga hörn, djärva linjer, polygonmönster och en sportig, atletisk front. Helt enkelt en ny generation av SUV:ar.

19 tums-lättmetallfälgar

Distinkta, polerade ytor och svart glansig lack ger en känsla av kraft och premiumkvalitet.

Ytterbackspeglar

När du öppnar bilen tänds markbelysningen automatiskt och ger både stil och komfort.

LED-strålkastare

LED-strålkastarna har kombinationsprojektorer för hel- och halvljus samt LED-varselljus som ger extra skärpa åt fronten.

Komfortabla säten

Elektriskt justerbart förarsäte och lutbart baksäte ger komfort åt alla. ACROSS har även en robust interiör med svart halvskinnklädsel som kontrasterar fint mot röda sömmar.

Ny generation

av SUV:ar

Laddhybrid utan begränsningar

Möt ACROSS, en helt ny fyrhjulsdriven laddhybrid från Suzuki. ACROSS bjuder på otrolig elektrisk räckvidd på hela 75 kilometer i kombination med teknik i absoluta toppklass.

Är du också beredd att gå emot konventionerna? Då är ACROSS något för dig. Begränsningarna hos vanliga elbilar och SUV:ar gäller nämligen inte för det här kraftpaketet.

Sann körglädje

Dess robusta yttre kompletteras väl med bilens bekväma, välgjorda interiör med kvalitetsklädsel och stilfulla detaljer. Helheten resulterar i sann körglädje.

Dessutom medför bilens fyrhjulsdrift och hybridsystem att du enkelt kan ta dig dit du ska, och samtidigt tänka på både miljön och din egen bränsleekonomi.

Utrustad och redo

Det är de extra detaljerna som gör det. ACROSS är utrustad med flera funktioner som kommer göra ditt billiv både enklare, bekvämare och snyggare. Upptäck allt från rattvärmare och färddator till det smarta infotainmentsystemet.

Rattvärme

Värme i båda sidor av ratten håller händerna varma och sköna när vädret blir kallt.

Uppvärmda fram- och baksäten

Ryggstöd och sittdynor är uppvärmda i både fram- och baksätet.

Spegla din smartphone

Anslut din smartphone till den HD-upplösta 10,5″-pekskärmen och få tillgång till dina appar, såsom musik, kartor och poddar. Du kan även ringa telefonsamtal eller skicka och ta emot meddelanden via röstkommando eller genom ett tryck på audiodisplayen. Kompatibel med Android Auto och trådlös Apple CarPlay.

Pekskärmen på bilden gäller Suzuki Swace.

10,5 tums multimedia- och ljudsystem

Använd din smartphones appar för att ringa, visa vägbeskrivningar, spela din musik och mycket annat.

Förardisplay

Förardisplayen och multiinformationskärmen på 12,3 tum visar information såsom hur lång körsträcka på batteriet som finns kvar, batterikörkvot, laddningsstatus och mycket annat.

Elektronisk bagagelucka med kick-funktion

Händerna fulla? Systemet känner av din nyckel och öppnar bakluckan automatiskt vid en lätt kick mitt under den bakre stötfångaren.

Kraften hos ACROSS

Från fyrhjulsdrift och elektrisk räckvidd i toppklass till rejält med hästkrafter. Det här är Suzuki ACROSS – SUV:en som är helt fri från begränsningar, och som är här för att göra ditt bil-liv mer krångelfritt.

4x4

Det elektriska fyrhjulssystemet (E-Four) jobbar för att optimalt fördela vridmomentet till bakhjulen baserat på körförhållanden. Systemet ger ett bättre väggrepp och en fast stabilitet som kommer göra din körning både bekvämare och mer säker.

Läs mer om Suzuki 4×4

Effektivitet och 306 hk

En bensinmotor på 2,5 liter laddar batteriet och förstärker kraften i höga hastigheter. Beroende på körförhållanden arbetar motorn för att skapa optimal förbrukning som ger bränsleeffektivitet och låga utsläpp. ACROSS bjuder på totalt 306 hk och kan köra i hastigheter på upp till 135 km/h på ren eldrift.

Dragvikt 1.500 kg

ACROSS har en total dragvikt på 1.500 kg – perfekt för dig som äger husvagn eller transporterar större vikter, exempelvis hästtransport.

Körlägen

Du kan påverka hur din ACROSS beter sig genom att välja körläge. Välj mellan balanserade NORMAL, bränslesnåla ECO och accelerationskraftiga SPORT.

Elektrisk räckvidd 75 km

Upplev den smidiga, livliga följsamheten och tysta kraften hos en avancerad, miljömedveten laddhybridbil. Suzuki ACROSS bjuder på elektrisk räckvidd på otroliga 75 km. Något som kommer ge dig en bra mycket bättre bränsleekonomi. Och med ett kraftfullt hybridbatteri och en 2,5-litersmotor kan du i princip köra hur långt du vill.

Läs mer om Suzuki hybridsystem

Trail Mode

Ett körläge för snöiga vägar, ojämn terräng och andra situationer med dåligt väggrepp. Trail Mode bromsar hjul som tappar väggrepp och riktar vridmoment till hjul som har grepp. Gaspedalen och växlingsmönstret justeras så att du alltid håller dig i rörelse och behåller kontrollen.

Säker körning

Med ACROSS kan du köra i lugn vetskap om att avancerade säkerhetsfunktioner skyddar både dig och dina passagerare. Det gör att du kan ta dig från punkt A till punkt B med högsta möjliga trygghet i åtanke.

System som ingår

Antikollisionsystem (PCS)

Pre-Collision System bidrar till att förhindra kollisioner genom att övervaka vägen framför bilen med hjälp av radar och kamera. Systemet varnar om det finns risk för kollision framåt och ger bromshjälp om risken ökar ännu mer.

Dynamisk farthållare med radar (DRCC)

Dynamic Radar Cruise Control håller den hastighet du väljer när det är fritt framför bilen. Om det finns ett fordon framför så ser DRCC till så att det är tillräckligt avstånd mellan din bil och den framför. Om bilen framför stannar, stannar din också. Och när bilen framför börjar rulla igen så gör även du det – fortfarande med bra avstånd, såklart.

Döda vinkel-varnare (BSM)

Blind Spot Monitor varnar om ett fordon befinner sig i en död vinkel bakåt. Systemet varnar genom att tända en lampa på kanten av sidospegeln på den sida av bilen som fordonet finns.

Varning om korsande trafik baktill (RCTA)

Rear Crossing Traffic Alert hjälper dig att undvika kollisioner när du backar ut från parkeringsplatser. En lampa på sidospegeln blinkar om ett fordon närmar sig i döda vinkeln på den sidan.

Vägmärkesassistent (RSA)

Road Sign Assist bevakar vägmärken och visar dem på multiinformationspanelen ifall du skulle missa någon skylt på vägen.

Filkörningsassistent (LTA)

Lane Tracing Assist är utformat för att varna och bidra med styrning när det behövs för att hålla fordonet mitt i körfältet och hindra avkörning från körfältet eller vägen.

eCall

Om det sker en trafikolycka ska eCall automatiskt ringa räddningstjänst och lämna ett meddelande med den exakta platsen för fordonet.

Broschyrer & priser

Vill du veta mer? Här kan du ladda ned modellinformation samt komplett prislista.

Fyll i din e-postadress så skickar vi alla broschyrer till dig.

Så här har vi räknat ut priset för billån
Suzuki finansiering via avbetalning baseras på 30% kontantinsats med rörlig ränta för närvarande 7,89% och en avbetalningstid på 36 månader. Kontantinsatsen baseras på 30% av bilens värde samt eventuella tillbehörs värde. 3 månaders fritt låneskydd ingår. 50% restskuld. Exempel effektivränta 8,45% vid köp av bil för 631.900 kr. Effektivräntan kan komma att variera beroende på bilens pris och baseras på aktuell räntekostnad samt uppläggningsavgift, med 695:-, samt 60:- för aviavgift och e-faktura eller 39:- för autogiro. Månadskostnaden bygger på kontantpriset. Lokala avvikelser kan förekomma.

KAMPANJ BILLÅN 5,99% Gäller billån till och med 30 juni 2024 via DNB Finans (med reservation för eventuell räntehöjning). Lokala avvikelser kan förekomma.

Bilarna på bilderna på denna sida kan vara extrautrustade.

Våra modeller

Sportig, charmig, busig

Swift

 • Privatleasa från 3.295 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 234.900 kr

Nöjesmaskinen

Swift Sport

 • Privatleasa från 4.395 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 272.900 kr

En riktig SUV

Vitara

 • Privatleasa från 3.895 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 289.900 kr

Prisvärd familje-SUV

S-CROSS

 • Privatleasa från 4.195 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 314.900 kr

Dynamisk fullhybrid

Swace

 • Privatleasa från 3.795 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 316.900 kr

Kraftfull laddhybrid

ACROSS

 • Rek. cirkapris från 584.900 kr

Ikonen

Jimny Rhino Edition

 • Rek. cirkapris från 299.900 kr