• Privatleasing från1.995 kr/mån
 • Billån från1.435 kr/mån
 • Rek. cirkapris162.900 kr

Swift

Swift är perfekt för dig som letar efter ett alternativ inom småbilsklassen! Förutom att den bjuder på sann körglädje så är den utrustad med både mildhybrid och avancerad säkerhetsteknik.

 • Förbrukning0.47liter/mil
 • Tillval fyrhjulsdrift4x4AllGrip Auto
 • Privatleasing fr1.995kr/mån*

Designad för körglädje

Körglädje genomsyrar hela Swifts design. Med en djärv och kraftfull design får bilen ett piggt och spännande utseende. Och den D-formade ratten ger dessutom föraren just den rätta känslan.

Lättmetallfälgar

16-tums lättmetallfälgar som ger ett sportigt uttryck. Väljer du utrustningsnivå Inclusive så får du med 16-tums polerade lättmetallfälgar.

Kombinera färger

Förhöj din bils design genom att addera ett snyggt, svart tak! Går att kombinera med färgerna: Speedy Blue metallic och Burning Red.

C-stolpen

Integrerat handtag för bakdörrarna i C-stolpen. En detalj som förhöjer den sportiga känslan som är Swifts signum.

Bagageutrymme

Trots Swifts kompakta yttre så lyckas den ändå erbjuda gott om bagageutrymme på hela 265 liter.

Körglädje i

varje detalj

Ett väldesignat, piggt alternativ inom småbilsklassen

Till att börja med så finns Swift tillgänglig med fyrhjulsdrift, vilket ingen annan bil i samma storlek har. Det innebär att du får energin av en liten bil, med framkomligheten hos en större. Dessutom finns Swift i två versioner – Select och Inclusive. Båda har de Suzukis 12V-hybridteknik som ger extra kraft vid acceleration samt gaspådrag för mindre förbrukning och lägre utsläpp.

Med Swift ingår även många avancerade säkerhetssystem samt flera smarta funktioner som gör körningen både enklare och roligare. Blanda annat ett infotainmentsystem med 7-tums pekskärm och en färddator. Och just ja, en sista sak ingår alltid – körglädje.

Fullmatad med funktioner

Suzuki är känt för att ge mycket för pengarna – och Swift är inget undantag. Med Swift får du allt från klimatanläggning och färddator till infotainmentsystem, förberett för Android Auto, MirrorLink och Apple CarPlay.

Infotainmentsystem (SLDA)

Med den inbyggda 7 tums-pekskärmen får du mer kontroll över din resa. Bland annat ingår FM/AM-radio, DAB-radio och ett navigationssystem (gäller Inclusive). Dessutom kan du enkelt och smidigt spegla din smartphone till skärmen.

Automatisk klimatanläggning (Inclusive)

Den automatiska klimatanläggningen (ACC) är enkel att använda och garanterar dig en jämn och behaglig temperatur i kupén. Du väljer helt enkelt temperatur så sköter systemet resten.

Spegla din smartphone

Anslut din smartphone till 7 tums-pekskärmen och få tillgång till dina appar, såsom musik, kartor och poddar. Du kan även ringa telefonsamtal eller skicka och ta emot meddelanden via röstkommando eller genom ett tryck på audiodisplayen. Kompatibel med Apple CarPlay, Android Auto och MirrorLink.

Pekskärmen på bilden gäller Suzuki Swace.

Färddator

En 4,2 tums LCD-skärm i färg ger kontinuerligt föraren information om bilens beteende och funktioner. Skärmen visar bland annat AllGrip-körlägen, vridmoment, acceleration och bromskraft. Den visar även hybridbatteriets flöde, som dess batterinivå och laddningsstatus.

Välkomstbelysning

Vid mörker tänds strålkastarna och bakljusen när du låser upp bilen via fjärrkontrollen. Det adderar både stil och komfort.

Under huven på Swift

Tack vare Swifts lätta vikt i kombination med dess fyrhjulsdrift, får du en bil som är både pigg och alert samtidigt som den har hög framkomlighet. Något som ingen annan inom småbilar kan erbjuda. Swift bjuder på 1,2 Dualjet samt möjligheten att välja mellan CVT-låda eller manuell växellåda. Oavsett vilken version du väljer så har den en sak gemensamt – körglädje.

Mildhybrid

Suzukis mildhybridsystem använder en integrerad startmotor/generator som assisterar 83 hk-motorn vid acceleration samt laddar bilens batteri under färden. Systemet innebär både en förbättrad bränsleekonomi, mindre utsläpp och lägre fordonsskatt.

Läs mer om Suzuki hybridsystem

AllGrip Auto 4x4 (tillval)

Med AllGrip Auto tar du dig fram oavsett oväntade förändringar av väglaget. En viskokoppling fördelar blixtsnabbt vridmomentet automatiskt till bakhjulen när framhjulen får sämre grepp, vilket ger maximalt väggrepp.

Läs mer om Suzuki 4×4

5-stegad manuell låda / CVT-låda

Välj antingen en CVT-låda om du vill växla automatiskt, eller en manuell växellåda om du vill addera ännu en nivå till sportkänslan.

Säker körning

Trots all körglädje så tummar vi aldrig på säkerheten. Därför är Swift fullmatad med olika funktioner som farthållare, autobroms med fotgängaravkänning, krockkuddar och mycket mer. Allt för att resan ska vara så säker som möjligt, både för dig, dina passagerare, dina medtrafikanter och fotgängare.

System som ingår

Helljusassistent

Helljusassistenten växlar automatiskt mellan hel- och halvljus beroende på ljusförhållandena. Aktivt från 40 km/h.

Autobroms med fotgängaravkänning

Systemet känner av om det finns risk för en kollision med framförvarande fordon eller fotgängare. Vid risk så varnar systemet, hjälper till med bromsassistans vid hård inbromsning samt genomför automatisk inbromsning om en kollision anses vara oundviklig.

Filbytesvarnare

Kameran och lasersensorn avläser körfältsmarkeringar på respektive sida om bilen och känner av om bilen är på väg att lämna sitt körfält. Föraren varnas då med signal och vibration i ratten. Systemet varnar även när blinkers inte används vid körfältsbyte. Aktivt från 60 km/h.

Döda vinkel-varnare

Med två bakre radarsensorer känner bilen av om ett fordon närmar sig i den döda vinkeln på vänster eller höger sida. Om ett fordon upptäcks tänds en varningslampa vid varje yttre backspegel.

Trötthetsvarnare

Bilen varnar vid avvikande beteendemönster, till exempel vid trötthet hos föraren. Varningen sker genom en blinkande lampa samt via en signal i infodisplayen. Aktivt från 60 km/h.

Adaptiv farthållare

Farthållaren är konstruerad för att hålla ett jämnt avstånd till framförvarande fordon. En radar mäter avståndet och anpassar hastigheten efter tre möjliga val. Om körfältet framför är tomt håller systemet den av föraren inställda hastigheten. Aktivt ned till 40 km/h.

Sex krockkuddar

Swift är utrustad med sex krockkuddar. En främre krockkudde för föraren, en för framsätespassageraren, två sidokrockkuddar fram samt två sidokrockgardiner för passagerarna fram och bak.

Varning för bakomvarande trafik

Två yttre, bakre sensorer assisterar föraren vid backning vid skymd sikt (exempelvis vid en parkeringsficka). Varningen sker via en signal på multifunktionsskärmen och genom en ljudsignal.

Broschyrer & priser

Vill du veta mer? Här kan du ladda ned modellinformation samt komplett prislista.

Fyll i din e-postadress så skickar vi alla broschyrer till dig.

Så här har vi räknat ut priset för billån
Suzuki finansiering via avbetalning baseras på 30 % kontantinsats med ränta för närvarande 4,54 % och en avbetalningstid på 36 månader. 3 månaders fritt låneskydd ingår. 50 % restvärde. Effektivräntan är 5,55 % och baseras på aktuell räntekostnad samt uppläggningsavgift med 695 kr, samt 60 kr för aviavgift och e-faktura eller 39 kr för autogiro. Månadskostnaden bygger på kommunicerat rek. cirkapris. Lokala avvikelser kan förekomma.

Villkor privatleasing
Avtalstid 36 månader, körsträcka Swift 1.000 mil/år (längre körsträcka går att köpa till), ev. övermil och onormalt slitage debiteras, service ingår, garanterat restvärde, rörlig ränta, aviavgift tillkommer 60 kr/mån (autogiro 39 kr/mån), uppläggningsavgift 695 kr, betalskydd i 3 månader ingår utan kostnad. Kostnader för skatt, försäkring, vinterhjul och eventuella tillval tillkommer. Lokala avvikelser kan förekomma.

*Privatleasing från 1.995 kr/mån gäller utvalda Swift i lager, t.o.m. 31/12 2021 eller så långt lagret räcker. Erbjudandet går ej att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden.

Bilarna på bilderna på denna sida kan vara extrautrustade.

Våra modeller

Sportig, charmig, busig

Swift

 • Privatleasa från 1.995 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 162.900 kr

Nöjesmaskinen

Swift Sport

 • Privatleasa från 3.145 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 229.900 kr

En riktig SUV

Vitara

 • Privatleasa från 2.995 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 257.900 kr

Prisvärd crossover

S-CROSS

 • Privatleasa från 3.245 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 259.900 kr

Dynamisk fullhybrid

Swace

 • Privatleasa från 2.995 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 249.900 kr

Kraftfull laddhybrid

ACROSS

 • Privatleasa från 6.489 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 539.900 kr

Ikonen

Jimny Torakku

 • Rek. cirkapris från 219.900 kr