23 augusti 2021

Hur ska man ställa in backspeglarna?

Backspeglarna fyller en viktig funktion i bilen. De gör att du har möjlighet att hålla koll på bakomvarande trafik på ett säkert sätt. Men hur ska man egentligen ställa in backspeglarna? Det tänkte vi berätta mer om här. 

Läs artikel
23 augusti 2021

5 tips för att slippa skrapa vindrutan

När temperaturen smyger sig ner under nollstrecket uppstår is på rutan. Den vanligaste metoden för att bli kvitt isen är att skrapa rutan. Alla uppskattar däremot inte att göra detta. Här tänkte vi därför dela med oss av fem smarta tips och råd som gör att du slipper skrapa vindrutan!  

Läs artikel
23 augusti 2021

Så byter du bromsbelägg på bilen

Bilar är fulla med komponenter som över tid slits ut och därav behöver bytas, varav bromsbeläggen är en av dessa. Här tänkte vi därför berätta mer om hur du gör för att byta bromsbelägg på din bil.

Läs artikel
16 augusti 2021

Takräcke eller takbox – vad ska man välja?

För att få mer plats i bilen kan du använda dig av ett takräcke eller en takbox. Men vilket alternativ ska man egentligen välja? Det tänkte vi försöka reda ut här.  

Läs artikel
16 augusti 2021

Tips för att fixa små repor på bilen

Att få repor på bilen är inte roligt. Tyvärr är det många gånger ofrånkomligt. Handlar det om mindre skråmor kan de oftast avlägsnas på ett snabbt och effektivt. Här delar vi med oss av våra bästa tips och råd för hur du lyckas med detta.

Läs artikel
4 augusti 2021

Reduktionsplikten – så påverkar det dig!

För dig som inte känner till vad reduktionsplikten innebär kan andas ut. Här kommer vi förklara vad reduktionsplikten innebär och hur det påverkar dig som Suzukiägare!

Läs artikel
16 juli 2021

5 tips till dig som ska rengöra instrumentbrädan

Likt bilens övriga interiör blir instrumentbrädan lätt smutsig. Här tänkte vi därför dela med oss av våra bästa tips och råd för hur du rengör instrumentbrädan och panelen!

Läs artikel
16 juli 2021

Rengöra fälgar – så gör du

Bilens fälgar blir snabbt smutsiga. Inte bara av grus, sand, lera, vägsalt och annan smuts, utan även från bromsdamm, flygrost och andra föroreningar. För att hålla dem rena och fräscha gäller det därför att tvätta fälgarna med jämna mellanrum. Här delar vi med oss av våra bästa tips och råd för att lyckas med detta!

Läs artikel
16 juli 2021

5 tips för en lyckad bilresa med katt

Vi har i en tidigare artikel delat med oss av saker som är viktiga att tänka på när du ska köra bil med en hund som passagerare. Denna gång tänkte vi fortsätta på den inslagna vägen och tipsa om fem saker som är viktiga att ta hänsyn till när du ska göra en bilresa med din katt.  

Läs artikel
16 juli 2021

3 tips för att undvika rost på bilen

För att din bil ska hålla sig i bra skick gäller det att den tas om hand om. En av de många sakerna som kan hända om du slarvar med detta är att rost uppstår. Här tänkte vi därför dela med oss av tre tips som hjälper dig att undvika rost på bilen! 

Läs artikel