• Billån från2.579 kr/mån
 • Rek. cirkapris299.900 kr

Jimny Rhino Edition

Vi presenterar stolt Jimny Rhino Edition – den allra sista versionen av den fyrhjulsdrivna offroad-ikonen. Rhino är inspirerad av bilens karaktäristiska noshörningssymbolik – det robusta kraftpaketet med förmåga att ta sig fram i alla terränger.

 • Offroad jeep2sittplatser
 • Framkomlighet21cm i markfrigång
 • Intelligent fyrhjulsdrift4x4AllGrip PRO

Sista chansen i Sverige

Jimny Rhino Edition är en specialutgåva som endast kommer i begränsad upplaga. Passa på att knipa ditt exemplar innan ikonen försvinner från marknaden! Självklart ingår 3 års service även här.

Hitta återförsäljare

Tuff som en noshörning

Noshörningen är symbolen för robusthet inom 4×4-fordon, och Rhino-emblemet finns givetvis på bakdörren.

Stark som en lastbil

Jimny Rhino Edition är en 2-sitsig lätt lastbil som alltid tar dig dit du ska.

En design som tar för sig

Med sin ikoniska design tar Jimny Rhino Edition verkligen för sig. Utmärkande för specialutgåvan är BF Goodrich-däck, 15” originalfälg (5 st), mörktonade bakrutor, vindavvisare, retrogrill och Rhino-emblemet på bakdörren.

Retrogrill

Grillen har en nostalgisk design med sin utskrivna Suzukilogotype – en flirt med första generationens Jimny LJ10 från tidigt 70-tal.

Interiör

Jimny Rhino Edition har en diskret och prydligt jordnära interiör som är skapad för enkel och snabb hantering. Dessutom underlättar alla detaljer seriös offroad-körning.

Tvåsitsig

Det nya innanmätet med två sitsar gör det möjligt för Jimny att bjuda på mer rymlighet och ytterligare packningsyta.

Två färger

Välj mellan två ikoniska färger: Jungle Green och Medium Grey.

Bagageutrymme

Jimny Rhino Edition har ett bagageutrymme på hela 863 liter.

En klassiker

I ny tappning

Ikonen – en lätt lastbil med starkt pannben

Sedan debuten 1970 har Jimny representerat kärnan i varumärket Suzuki, och 2011 lanserades bilen som en tvåsitsig lätt lastbil under namnet Jimny Torakku.

Modellen bjuder bland annat ett bagageutrymme på hela 863 liter, plant lastgolv och ett kraftigt lastförskjutningsgaller, samt Suzukis mest avancerade system för fyrhjulsdrift – AllGrip Pro 4×4, vilket gör livet ännu mer krångelfritt för äventyrare!

Den senaste, limiterade versionen, Jimny Rhino Edition, är en hyllning till bilens långa och framgångsrika arv, och markerar samtidigt slutet på en era i Europa.

Mängder av funktioner

Med Jimny Rhino Edition får du många smarta funktioner som gör körningen både enklare och roligare.

CD-radio

CD med både FM/AM-radio samt med en klassisk monokrom skärm som förstärker den robusta känslan.

Helljusassistent

Helljusassistenten växlar automatiskt mellan hel- och halvljus beroende på ljusförhållandena. Den aktiveras från 40 km/h.

Färddator

En 4,2 tums LCD-skärm ger kontinuerligt föraren information om bilens beteende och funktioner. Skärmen visar bland annat AllGrip-körlägen, filbytesvarning, temperatur och rådande hastighet.

Offroad-Jimny

Jimny Rhino Edition är den perfekta offroad-bilen! Bland annat eftersom den är utrustad med Suzukis mest avancerade system för 4×4 – AllGrip Pro. Systemet innebär även olika körlägen med hög eller låg växel.

AllGrip Pro 4x4

Med Jimny Rhino Edition behövs ingen väg – bara underlag! Anledningen är AllGrip Pro, Suzukis mest kompetenta 4×4-system just nu. Systemet bjuder dessutom på olika körlägen med låg eller hög växel för att optimera bilens körning.

Läs mer om Suzuki 4×4

Tvåhjulsdrift (2H)

I det här läget har endast bakhjulen drivning. Används vid normal körning.

Fyrhjulsdrift med högväxel (4H)

I det här läget driver både fram- och bakhjulen vid normal hastighet, vilket ger större dragförmåga än tvåhjulsdrift. Används vid terrängkörning eller vid körning i halt väglag som snö, is eller lera.

Fyrhjulsdrift med lågväxel (4L)

I det här läget driver bak- och framhjulen vid reducerad hastighet. Används vid terrängkörning på mjuka eller hala underlag, eller för att köra uppför eller nedför branta, hala backar.

Säker körning

Jimny Rhino Edition är en offroad-bil och det ställer sina krav på säkerheten. Därför är den utrustad med bland annat farthållare, autobroms med fotgängaravkänning och krockkuddar. Allt för att resan ska vara så säker som möjligt, både för dig och dina passagerare, samt medtrafikanter och fotgängare.

System som ingår

Trafikskyltsigenkänning

Vid trafikskyltsigenkänning används kameran för att registrera trafikskyltar utmed vägen. Upptäcker systemet skyltar med hastighetsbegränsningar och omkörningsförbud får föraren information om dessa via färddatorn. Maximalt får systemet informera om tre skyltar samtidigt.

Filbytesvarnare

Kameran och lasersensorn avläser körfältsmarkeringar på respektive sida om bilen och känner av om bilen är på väg att lämna sitt körfält. Föraren varnas då med signal och vibration i ratten. Systemet varnar även när blinkers inte används vid körfältsbyte. Aktivt från 60 km/h.

Trötthetsvarnare

Bilen varnar vid avvikande beteendemönster, till exempel vid trötthet hos föraren. Varningen sker genom en blinkande lampa samt via en signal i infodisplayen. Aktivt från 60 km/h.

Autobroms med fotgängaravkänning

Systemet känner av om det finns risk för en kollision med framförvarande fordon eller fotgängare. Vid risk så varnar systemet, hjälper till med bromsassistans vid hård inbromsning samt genomför automatisk inbromsning om en kollision anses vara oundviklig.

eCall

Om det sker en trafikolycka ska eCall automatiskt ringa räddningstjänst och lämna ett meddelande med den exakta platsen för fordonet.

Motlutsassistans

Funktionen gör start i brant backe eller sluttning både enklare och säkrare genom att förhindra att bilen rullar bakåt när föraren flyttar foten från bromspedalen till gaspedalen.

Broschyrer & priser

Vill du veta mer? Här kan du ladda ned modellinformation samt komplett prislista.

Fyll i din e-postadress så skickar vi alla broschyrer till dig.

Så här har vi räknat ut priset för billån
Suzuki finansiering via avbetalning baseras på 30% kontantinsats med rörlig ränta för närvarande 7,89% och en avbetalningstid på 36 månader. Kontantinsatsen baseras på 30% av bilens värde samt eventuella tillbehörs värde. 3 månaders fritt låneskydd ingår. 50% restskuld. Exempel effektivränta 8,81% vid köp av bil för 275.900 kr. Effektivräntan kan komma att variera beroende på bilens pris och baseras på aktuell räntekostnad samt uppläggningsavgift, med 695:-, samt 60:- för aviavgift och e-faktura eller 39:- för autogiro. Månadskostnaden bygger på kontantpriset.

Bilarna på bilderna på denna sida kan vara extrautrustade.

Våra modeller

Sportig, charmig, busig

Swift

 • Privatleasa från 3.295 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 234.900 kr

Nöjesmaskinen

Swift Sport

 • Privatleasa från 4.395 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 272.900 kr

En riktig SUV

Vitara

 • Privatleasa från 3.895 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 289.900 kr

Prisvärd familje-SUV

S-CROSS

 • Privatleasa från 4.195 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 314.900 kr

Dynamisk fullhybrid

Swace

 • Privatleasa från 3.795 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 316.900 kr

Kraftfull laddhybrid

ACROSS

 • Rek. cirkapris från 584.900 kr

Ikonen

Jimny Rhino Edition

 • Rek. cirkapris från 299.900 kr