VÄLKOMMEN TILL DET
KRÅNGELFRIA BILLIVET

Utvecklingen går i snabb takt och de tekniska innovationerna avlöser varandra. Men en sak förblir densamma: människan bakom ratten. På Suzuki fokuserar vi främst på dig och dina behov. Hur kan vi göra din vardag med bil – från första provkörning till sista service – så smidig och krångelfri som möjligt?

DET ENDA DU BEHÖVER GÖRA ÄR…
INGENTING!

Vårt mål är att erbjuda Sveriges enklaste bil att ha. Därför ingår ordinarie servicen de första 3 åren – eller de första 3 tillfällena – när du köper en ny Suzuki. Det gäller alla våra bilmodeller och både vid privatleasing, kontantköp och billån!

Läs mer

Hur krångligt ska det vara att ha bil egentligen?
Inte alls tycker vi på Suzuki.

Håll med om att det aldrig har varit krångligare att ha bil! Innan köpet är det först en djungel av tillval, drivlinor och finansieringsformer att sätta sig in i. Sedan är det bara att vänta på leverans. Och vänta. Och vänta lite till. För att inte tala om krånglet som kan uppstå under själva ägandet.

Låt oss göra något åt det! På Suzuki har vi påbörjat resan mot ett krångelfritt billiv och vår ambition är att erbjuda Sveriges enklaste bil att ha. Helt enkelt.

”STORA KRÅNGELUNDERSÖKNINGEN”

Oktober 2022, i regi av Norstat

Resan mot ett krångelfritt billiv har bara börjat. För att förstå våra kunders behov från grunden initierade vi en stor undersökning där 1001 personer i hela landet, jämnt fördelat på kön och ålder, fick svara på frågor om hur det är att skaffa och ha bil idag.

Så – vad tycker folk?

Resultatet från undersökningen visar att det finns mycket kvar att göra för att förenkla människors billiv. Som tur är har vi redan börjat checka av några viktiga punkter, och arbetet fortsätter.

Hos Suzuki:

Våra personbilar levereras fullt utrustade som standard, till exempel med moderna och avancerade säkerhetssystem. Du slipper dyra tillval, och behöver i princip bara välja färg. Se till exempel allt som ingår i Vitara.

Läs mer

Hos Suzuki:

ingår 3 års service när du köper en ny bil, oavsett modell och oavsett hur du betalar för bilen.

Läs mer

Hos Suzuki:

Det är inte enkelt att veta vilken drivlina man ska satsa på, och vad är egentligen skillnaden mellan mildhybrid, fullhybrid och laddhybrid? Läs vår guide och lär dig hybridiska.

Läs mer

MED KRÅNGELFRIHET UNDER HUVEN

Vi börjar med det viktigaste: vår japanska kvalitet – den som garanterar hög driftsäkerhet och minimalt med strul. Den kommer med vårt dna, liksom fyrhjulsdriften som är standard i nästan alla våra bilar. I vårt modellprogram finns bilar för alla behov – och alla personbilar är elektrifierade. Det är också enkelt att köpa en Suzuki eftersom de flesta modeller levereras med extratillval som standard.

LÄR DIG HYBRIDISKA

För många är skillnaden mellan mildhybrid, fullhybrid och laddhybrid rena grekiskan. Klicka på länken nedan så kommer du till parlören som förklarar vad de olika systemen betyder, och vad som egentligen skiljer dem åt. Snart kommer du att kunna prata flytande hybridiska!

Läs mer