PÅ VÄG MOT SVERIGES
ENKLASTE BIL ATT HA

Hur svårt ska det vara med bil egentligen?
Inte alls tycker vi på Suzuki. Helt enkelt.

Välkommen till ett krångelfritt bil-liv

Medan andra tävlar i prestige och prestanda så går vi åt andra hållet. På Suzuki tänker vi lite annorlunda. Vårt fokus ligger istället på dig – människan bakom ratten, och hur vi kan förenkla ditt bil-liv så mycket som möjligt. För att lyckas erbjuder vi flera modeller med smarta funktioner – allt från olika hybridsystem till fyrhjulsdrift och smidiga förvaringslösningar. Och mycket mer än så, naturligtvis! Dessutom har vi gjort det enklare att köpa bilen. Hos oss behöver du nämligen inte göra sisådär en miljard tilläggsval innan du är klar. Istället har vi färdiga lösningar med allt du behöver.

Tack vare att vi erbjuder japansk driftsäkerhet kombinerat med ett brett modellprogram och färdiga lösningar så kan du få ett bra mycket mer krångelfritt bil-liv med Suzuki. Svårare än så är det inte.

Våra modeller

Sportig, charmig, busig

Swift

 • Privatleasa från 2.995 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 196.900 kr

Nöjesmaskinen

Swift Sport

 • Privatleasa från 3.795 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 249.900 kr

En riktig SUV

Vitara

 • Privatleasa från 3.795 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 274.900 kr

Prisvärd familje-SUV

S-CROSS

 • Privatleasa från 3.795 kr/mån inkl. service

 • Rek. cirkapris från 294.900 kr

Dynamisk fullhybrid

Swace

 • Rek. cirkapris från 284.900 kr

Kraftfull laddhybrid

ACROSS

 • Rek. cirkapris från 589.900 kr

Ikonen

Jimny Torakku

 • Rek. cirkapris från 238.900 kr

Det ska vara enkelt att äga en Suzuki

LÄS MER

Upptäck krångelfriheten 

UPPTÄCK SUZUKI

En krångelfri lista

Här kommer några krångelfria motton som vi på Suzuki lever efter. Allt för att fortsätta vår resa mot Sveriges enklaste bil att ha. Självklart kommer vi lägga till mer ju närmare vårt mål vi kommer. Välkommen till ett krångelfritt bil-liv med Suzuki.

Alltid enklare

Så är det, helt enkelt. Om vi på Suzuki har möjlighet att förenkla något, då gör vi det. Oavsett om det gäller själva skaffandet eller ägandet av en bil.

Modeller för alla

Från smidiga Swift för stadsmiljöer till kraftfulla laddhybriden ACROSS och vidare till Jimny Torakku. Vi ska erbjuda ett brett urval som gör våra kunders bil-liv krångelfria, oavsett behov.

Krångelfria funktioner

Dragkraft upp till 1 500 kg, extra mycket utrymme, fyrhjulsdrift som garanterar att kommer fram, och mycket mer. Våra bilar erbjuder olika fördelar för att förenkla bil-livet.

Hybridlösningar

På Suzuki ska vi hjälpa våra kunder att vara klimatsmarta. Därför erbjuder vi olika hybridlösningar – från mildhybrid och fullhybrid till laddhybrid.

Färdiga lösningar

Vi vet att det kan vara svårt med alla tillval i bilar. Därför förenklar vi för våra kunder med färdiga lösningar där allt som behövs redan ingår. Det gör att våra kunder slipper oroa sig och vet att de får det bästa.