Håll din Suzuki i toppskick!

Läs mer om våra Suzukiverkstäders expertis och tjänster: service, reparationer, däck och originaltillbehör. Allt för att du ska få ett så bekymmersfritt ägande som möjligt.

Håll din Suzuki i toppskick!

Läs mer om våra Suzukiverkstäders expertis och tjänster: service, reparationer, däck och originaltillbehör. Allt för att du ska få ett så bekymmersfritt ägande som möjligt.

Service

Våra certifierade tekniker är bäst på Suzuki och utbildade på just din modell. De har verktygen och utrustningen som garanterar en kvalitet och säkerhet som du inte får någon annanstans. Självklart erbjuder vi dig endast Suzukidelar som är exakt utprovade för din Suzuki. Genom att serva din bil regelbundet hos en auktoriserad verkstad ökar du dessutom din bils andrahandsvärde, den dag du väljer att sälja den.

Körsträcka eller årliga intervall, beroende på vilket som inträffar först, styr när det är dags att serva bilen. Intervallerna för din Suzuki hittar du i ägarhandboken. Kontakta din Suzukiverkstad om du är osäker på vad som gäller för just din bil.

Du kan läsa mer om underhåll och reservdelar på den här länken.

Reparationer

Den auktoriserade Suzukiverkstaden tar hand om alla sorters skador, stora som små. Allt från stenskott, små repor till stora försäkringsärenden vid lack- och plåtskador. Vi har specialverktygen och kunnandet som säkerställer att din bil återställs till det skick den hade före olyckan. Och självklart använder vi endast Suzukioriginaldelar. Kontakta din verkstad för mer information.

Lättmetallfälgar

Gör din Suzuki mer personlig med nya, tuffa lättmetallfälgar. Förutom att fälgarna ger din bil ett snyggare utseende och höjer dess värde, så påverkas bromsverkan positivt eftersom bromsarna får bättre kylning. Med originalfälgar från Suzuki får du fälgar speciellt utvecklade för just din bil. För att fälgarna ska hålla i många mil, tänk på att sköta om dem. Vägdamm, salt och andra partiklar kan skada dem, därför är det viktigt att de hålls rena.

Däck för dig

Däcken är din enda kontakt med vägen och kontaktytan är endast några få kvadratcentimeter. Med andra ord är det viktigt att du har bra däck. Om däcken är slitna får de sämre grepp och bromssträckan ökar. Suzukiverkstaden kan Suzuki bäst och vet vilka däck som passar dig och dina behov. Vi erbjuder däck från ledande däckleverantörer - sportiga högprestandadäck, premiumdäck eller miljövänliga energidäck. Sommardäck eller vinterdäck. Valet är ditt.

Hjulbyte

Slipp stök och bök – låt Suzukiverkstaden hjälpa dig med hjulbytet. Snabbt och smidigt. I samband med hjulbytet kontrollerar vi naturligtvis att däcken uppfyller säkerhetskraven och att mönsterdjupet stämmer. Behöver du nya däck, hjälper vi dig att välja rätt.

Däckhotell

Spara tid och utrymme. Förvara dina däck hos din Suzukiverkstad och få tid över till annat. Välj mellan enkel förvaring till komplett omhändertagande. Finns hos utvalda Suzukiverkstäder. Kontakta din verkstad för mer information.

Suzuki originaltillbehör

Personanpassa din Suzuki med våra originaltillbehör. Oavsett om du är ute efter ett tuffare utseende, smartare förvaring eller ökad komfort så har vi lösningarna för dig och din bil. Tillbehören från Suzuki är skräddarsydda för just Suzuki och garanterar högsta kvalitet och säkerhet. Kontakta din Suzukiåterförsäljare för mer information.

Ladda hem broschyrer

Suzukikortet

Med Suzukikortet kan du dela upp betalningen på 4 månader räntefritt hos Suzuki. Kortet kommer laddat med fler fördelar:

  • 0 kr årsavgift
  • Tanka-fel-försäkring ingår
  • Rabatt hos Preem
  • Reseförsäkring med avbeställningsskydd ingår

 

För fler sköna mil

Välkommen till din Suzukispecialist