TH Bilgruppen

TH Bilgruppen är auktoriserad återförsäljare och verkstad för Suzuki i Helsingborg.
Personalen har lång erfarenhet av Suzuki och verkstaden ger dig garanterat bästa service. Hos TH Bilgruppen kan du bland annat alltid välja att privatleasa din nya Suzuki. Varmt välkommen in för fler förmånliga erbjudanden och en provtur!

Suzukis modeller

Swift

Swift är bättre än någonsin – lättare, effektivare och snyggare. Möjlighet till avancerade säkerhetssystem, fyrhjulsdrift och Suzukis mildhybridsystem gör sportiga Swift till ett attraktivt val i småbilsklassen. Att Swift är riktigt rolig att köra gör valet ännu enklare.

×

Swift Sport

Ny turbomotor, nya avancerade hjälp- och säkerhetssystem i kombination med väghållning i världsklass. Suzuki Swift Sport ger den ultimata ”körglädje per krona”-upplevelsen! En riktigt nöjesmaskin helt enkelt.

×

Vitara 4x4

Med Vitara kommer du alltid fram, oavsett väglag. Vitara är en riktig fyrhjulsdriven SUV, dessutom utrustad med klassledande säkerhet som standard. I Vitara finns autobroms med fotgängaravkänning, filbytes- och trötthetsvarnare samt trafikskyltsigenkänning. Den har även dödavinkelvarnare och varning för bakomvarande trafik när du backar. Välj Vitara för en resa utan kompromisser.

×

S-CROSS

S-CROSS är en prisvärd crossover med mängder av utrustning redan i standardutförandet. Intelligent fyrhjulsdrift, effektiva motorer och rejält med utrymme gör S-CROSS till ett populärt val. Dessutom har S-CROSS en minst sagt dynamisk styling – känsla, kvalitet och aerodynamik.

×

 

Mer om TH Bilgruppen

Hos TH Bilgruppen i Helsingborg kan du känna dig trygg. Med bra service, kunnig personal och flera olika tjänster kan de stötta dig hela vägen genom ditt bilköp. Här kan du läsa mer om deras tjänster och erbjudanden.

Auktoriserad återförsäljare

TH Bilgruppen är en auktoriserad återförsäljare av Suzuki bilar, så du som Suzuki-ägare kan vara trygg med deras service och tjänster. Som alla våra auktoriserade återförsäljare är de specialiserade på Suzukis bilar.

Finansiering

TH Bilgruppen hjälper dig finansiera ditt bilköp, och är samarbetspartners med Suzuki Finans. De erbjuder allt från traditionella finansieringar med restvärde till privatleasing.

Auktoriserad verkstad

TH Bilgruppen erbjuder en auktoriserad Suzuki verkstad, och är därmed specialiserade på Suzukis bilar och modeller. Det innebär att de är märkesutbildade och representerar den kvalité som Suzuki garanterar.

Privatleasing

Istället för att köpa din bil kan du välja att privatleasa den hos TH Bilgruppen. Privatleasing är en form av långtidshyra där du betalar en månadskostnad för bilen över en längre period.

Provkörning av bil

Hos TH Bilgruppen  kan du boka tid för provkörning så att du kan uppleva hur det känns att köra den bil du är intresserad av. Hitta kontaktuppgifter på deras hemsida.

Bilinbyte

Hos TH Bilgruppen kan du byta in din bil som en del av kontantinsats eller avbetalning. Kontakta dem för besiktning och värdering.

Garantireparationer av Suzuki bilar

TH Bilgruppenl erbjuder garantireparation på din Suzuki. Det innebär att de hanterar bedömning och reparationer av eventuella problem med bilen som faller under din garanti.

Förbesiktning

Med en förbesiktning hos TH Bilgruppen kan du vara trygg med att din bil klarar årets besiktning. De undersöker bilen och hjälper dig hitta och åtgärda eventuella problem så att du kan vara säker på att din bil håller måttet.

Reservdelar

TH Bilgruppen beställer, säljer och monterar reservdelar för Suzuki bilar. Om din bil behöver repareras får du tillgång till alla delar du behöver i deras verkstad.

Våra modeller

Nya Swift

Nya Suzuki Swift

Swift Sport

Nöjesmaskinen!

Vitara

En riktig SUV!

S-CROSS

Det bästa av två världar.

Top