Suzuki Lund

Vi är det enkla och krångelfria alternativet för dig som ska köpa eller privatleasa en ny Suzuki. Vi vill att du ska kunna bekanta dig med oss och köpa din bil när det passar dig. Därför erbjuder vi nu köp via vår hemsida kombinerat med personlig service av våra Suzukibilar. Som kund hos oss får du alltid vårt speciella erbjudande för att göra ditt köp och ägande så smidigt som möjligt.

INGÅR ALLTID

  • Service i 3 år
  • Hämtar och lämnar bilen vid service i 3 år
  • Fri lånebil vid service i 3 år
  • 5 års garanti
  • Suzuki Assistans under 3 år
  • Vinterhjul
  • Däckhotell och hjulskifte 2 ggr/år i 3 år
  • Möjlighet till hemleverans

Suzukis modeller

Swift

Swift är bättre än någonsin – lättare, effektivare och snyggare. Möjlighet till avancerade säkerhetssystem, fyrhjulsdrift och Suzukis mildhybridsystem gör sportiga Swift till ett attraktivt val i småbilsklassen. Att Swift är riktigt rolig att köra gör valet ännu enklare.

×

Swift Sport

Ny turbomotor, nya avancerade hjälp- och säkerhetssystem i kombination med väghållning i världsklass. Suzuki Swift Sport ger den ultimata ”körglädje per krona”-upplevelsen! En riktigt nöjesmaskin helt enkelt.

×

Vitara 4x4

Med Vitara kommer du alltid fram, oavsett väglag. Vitara är en riktig fyrhjulsdriven SUV, dessutom utrustad med klassledande säkerhet som standard. I Vitara finns autobroms med fotgängaravkänning, filbytes- och trötthetsvarnare samt trafikskyltsigenkänning. Den har även dödavinkelvarnare och varning för bakomvarande trafik när du backar. Välj Vitara för en resa utan kompromisser.

×

S-CROSS

S-CROSS är en prisvärd crossover med mängder av utrustning redan i standardutförandet. Intelligent fyrhjulsdrift, effektiva motorer och rejält med utrymme gör S-CROSS till ett populärt val. Dessutom har S-CROSS en minst sagt dynamisk styling – känsla, kvalitet och aerodynamik.

×

Swace

Swace är en dynamisk fullhybrid som växlar mellan elmotor, bensinmotor och en kombination av dem båda. Dessutom bjuder Swace på extra mycket bagageutrymme (596 l) och säkerhetsfunktioner i toppklass!

×

ACROSS

Möt Suzuki ACROSS – vår just nu kraftfullaste och mest robusta SUV. Laddhybriden ACROSS kombinerar klassledande elektrisk räckvidd (på otroliga 75 km) med fyrhjulsdrift, 306 hk och teknik i toppklass. Dessutom bjuder den på gott om utrymme för både bagage och utrustning.

×

 

Mer om Suzuki Lund

Vi finns till hands överallt och när som helst med utgångspunkt från dig som kund. Du väljer bil, utrustning och färg på vår hemsida och när du är klar skräddarsyr vi hur resterande del av köpet ska se ut, du bestämmer.
Om du vill kör vi hem en bil till dig för provkörning, ger tips och guidning när du ska välja din bil. Vet du redan vad du vill ha och vill göra allt hemma från soffan går det också bra men oavsett levererar vi bilen hem till dig om du så önskar.

Finansiering

Vi hjälper dig att finansiera ditt bilköp. Vi är samarbetspartners med DNB via Suzukifinans. Du erbjuds traditionell finansiering med restvärde eller privatleasing.

Service

Som kund hos oss ingår service i 3 år. För att det ska bli ännu enklare kommer vi att påminna dig om när det är dags för service. Vi hämtar och lämnar bilen och du får fri lånebil medan din bil servas.

Provkörning

Vill du provköra en bil så bokar du lätt tid via vår hemsida. För att göra det riktigt enkelt kommer vi hem till dig eller till ditt jobb.

Leverans

När det är dags för leverans av din nya bil så levererar vi bilen hem till dig om du så önskar.

Våra modeller

Swace

Dynamisk fullhybrid

ACROSS

Kraftfull laddhybrid

Nya Swift

Nya Suzuki Swift

Swift Sport

Nöjesmaskinen!

Vitara

En riktig SUV!

S-CROSS

Det bästa av två världar.

Top