28 januari 2016

Stilbil tar upp Suzuki

Den 6-7 februari är det stor Suzuki-premiär hos Stilbil i Upplands Väsby och Barkarby.

Stilbil med verksamhet i Upplands Väsby och Barkarby (Järfälla), drar i månadsskiftet igång försäljning och service av det japanska succémärket Suzuki.

Företaget har idag en komplett fullserviceanläggning med ca 30 anställda, belägen på Åsvägen 10 i Upplands Väsby. I Barkarby på Veddestavägen 1 med försäljning och verkstad med 5 anställda.

– Vi ser fram mot att börja arbeta med japanska Suzuki, som gjort sig känt som specialist på småbilar liksom på 4-hjulsdrift. Trenden går mot mindre miljövänligare bilar som Suzuki, som dessutom gjort sig känt för hög kvalitet, attraktiva priser och låga driftskostnader. Tillsammans med vårt andra märke Hyundai, kommer vi nu kunna erbjuda ett mycket spännande sortiment bilar, som effektivt kompletterar varandra säger Bosse Alm, försäljningschef i företaget.

Mattias Larsson, VD för Suzuki Nimag Sverige, är nöjd med förstärkningen i Stor-Stockholm.

– Vi ser fram mot ett fint samarbete med Bosse och hans team och hälsar dem välkomna i den växande Suzuki-familjen. Stilbil är ett framgångsrikt företag med lång erfarenhet av asiatiska produkter. Det innebär trygghet för såväl kunderna som för oss på importörsnivå, säger Larsson.

Ytterligare information kan hämtas på www.stilbil.se samt på www.suzukibilar.se liksom hos Bosse Alm, 08/5100 5203 dir. samt 070/528 26 70

Ladda ned pressmeddelandet som PDF

Fler nyheter

Ta del av alla våra nyheter och pressmeddelanden i arkivet.

Fyll i din e-postadress så skickar vi alla broschyrer till dig.