9 september 2014

Suzuki SX4 S-CROSS får ungersk kvalitetsutmärkelse

Suzukis C-segments crossover SX4 S-CROSS, som tillverkas i Ungern av Magyar Suzuki Corporation Ltd, ett dotterföretag till Suzuki Motor Corporation, vann den 3 september årets utmärkelse – Hungarian Quality Product Award® – för främsta produktkvalitet i kategorin bilar.

Hungarian Quality Product Award® är ett initiativ uppbackat av den ungerska Produktkvalitetskommittén, som är en organisation utan vinstsyfte som supportas av den ungerska regeringen. Produktkvalitetskommitténs mål är att öka ungerska konsumenters kvalitetsmedvetenhet.
Sökande till utmärkelsen skall vara högkvalitativa produkter, som kan påvisa hög innovationsgrad samt pålitlighet och som tillverkas i Ungern.

I år är det 17 gången som utmärkelsen utdelas och Magyar Suzuki har tidigare tagit hem priset för sina modeller Splash 2009 samt Swift 2011. SX4 S-CROSS är således företagets tredje utmärkelse.

SX4 S-CROSS tillverkas i Ungern och distribueras över hela Europa samt exporteras till marknaderna i Mellanöstern, Sydafrika, Australien samt Mexico.

Ladda ned pressmeddelande här

Fler nyheter

Ta del av alla våra nyheter och pressmeddelanden i arkivet.

Fyll i din e-postadress så skickar vi alla broschyrer till dig.