Vårt manifest

Alla ska ha råd med en riktigt bra bil. Ingen ska behöva tumma på varken snygghet, trygghet eller säkerhet. Störst ska inte alltid gå först. Och det här med bilägande behöver verkligen inte bara se ut på ett sätt. Så nu är det slut med det. Här är vår programförklaring för ett smartare mobilt liv för fler.


FRIHET! JÄMLIKHET! FRAMKOMLIGHET!

Att vara störst på demokratiska innovationer handlar om att göra de senaste innovationerna mer tillgängliga. Därför utgår vi ibland från den teknik som redan finns för att skapa större nytta för fler. När det behövs utvecklar vi också våra egna lösningar. Som det egna smarthybridsystemet SHVS och Suzuki Concierge – personlig service för allt du önskar för att få livet att rulla i vardagen. Bland annat.

LÄGRE DRIFTSKOSTNADER ÅT FOLKET!

I Sverige är Suzuki ett mindre bilmärke. Men ute i den stora världen, där Suzuki säljer fler bilar än självaste Volvo, är vi faktiskt en ganska big deal. Men att vara en bil för de många innebär också ett ansvar för en större helhet. Därför gör vi bara prisvärda bilar som håller i längden. Våra bränslesnåla motorer är optimerade för lägsta möjliga bensinförbrukning och låga utsläpp. Du upptäcker heller inte saker som går sönder eller krånglar i onödan. Allt sitter där det ska av en anledning: så att du ska slippa oroa dig längs vägen. Idag och imorgon.

MER BIL, MINDRE VERKSTAD!

Månadens medarbetare: Leif Gölin, servicetekniker på Kenneth Larsson bil i Sandviken. Han är en av våra viktigaste medarbetare, men får sällan får stå i rampljuset. Faktum är att du sällan ser honom alls, kanske aldrig, eftersom Suzuki bilar bara rullar. Han är en av anledningarna till att vi har ett riktigt lågt garantiutnyttjande! Faktum är att vi har färre fel på våra bilar än de flesta. Att Suzuki gör bilar som bara går och går bidrar till en bättre totalekonomi och en smartare helhet för fler.

ROPEN SKALLA – FYRHJULSDRIFT ÅT ALLA!

Att ta sig fram i livet ska inte vara ett privilegium för de få, de som är störst eller de som betalat mest. Tvärtom. Vi fokuserar på lagom stora och prisvärda bilar som håller i längden. Och erbjuder fyrhjulsdrift till såväl större som mindre, från Swift och Ignis till S-CROSS och Vitara. Det är så vi rullar. Och det är vi ganska ensamma om.

ALLA SKA FÅ DET ENKLARE MED ALLT!

Du som äger en Suzuki får inte bara ett gäng otroligt fina egenskaper till ett mycket bra pris. På köpet ingår även tjänsten Suzuki Concierge – en personlig service i vardagen, där du kan få hjälp med allt som underlättar ditt liv, från att rasta hunden till att boka biljetter. Personlig service åt fler, helt enkelt.

 

SUZUKI. FÖR FLER.