Suzuki Swift  Byggd på år av succé

Lokala erbjudanden

Privatleasa från 2.095:-/mån inkl service
Billån från 1.317:-/mån

Rek. cirkapris från 167.900:-

Suzuki Swift  Byggd på år av succé

Privatleasa från 2.095:-/mån inkl service
Billån från 1.317:-/mån

Rek. cirkapris från 167.900:-

Lokala erbjudanden

Körglädje i varje detalj

Swift är bättre än någonsin – lättare, effektivare och snyggare. Möjlighet till avancerade säkerhetssystem och intelligent fyrhjulsdrift gör sportiga Swift till ett attraktivt val i småbilsklassen.

Så här har vi räknat fram månadskostnaden
Suzuki finansiering via avbetalning baseras på 30% kontantinsats med ränta för närvarande 4,54% och en avbetalningstid på 36 månader. 3 månaders fritt låneskydd ingår. 50% restvärde. Effektivräntan är 5.63% och baseras på aktuell räntekostnad samt uppläggningsavgift, med 695:-, samt 60:- för aviavgift och e-faktura eller 39:- för autogiro. Månadskostnaden bygger på kommunicerat rek. cirkapris. Lokala avvikelser kan förekomma.

Villkor privatleasing
Suzuki privatleasing, 0:- kontant, 36 mån, max 1000 mil/år, 3000 mil under leasingperioden, garanterat restvärde. Onormalt slitage debiteras utöver leasingavgiften. Serviceavtal ingår. Kostnader för skatt, försäkring, vinterhjul och eventuella tillval tillkommer. Uppläggningsavgift, med 695:-, samt 60:- för aviavgift och e-faktura eller 39:- för autogiro tillkommer. Lokala avvikelser kan förekomma.

Tillbehör till din Swift

Takräcke, spoiler och styling

Se tillbehören här

Upptäck Swift

 • Körglädje i varje detalj

  Swift tar körglädjen mot nya höjder. De avancerade säkerhetssystemen, fyrhjulsdrift och Suzukis 12V-hybridsystem (ej i Swift 1.2 CVT), gör sportiga Swift till ett attraktivt val i småbilsklassen. Swift är byggd på år av succé, med en djärv och kraftfull design.

 • Teknik och design ger ekonomi och känsla

  Suzukis vridstyva lättviktsplattform erbjuder en suverän kombination av god ekonomi och ren körglädje. Allt på 384 effektiva cm. Det sportiga intrycket förstärks av den breda och låga designen. Bakom ratten erbjuder Swift en enastående rymd, den D-formade ratten fulländar upplevelsen för föraren.

 • En standard utöver det vanliga

  Swift är standardutrustad med infotainmentsystem (SLDA) och förberedd för Android Auto, MirrorLink och Apple CarPlay där du bland annat får tillgång till telefonens appar i den intuitiva 7-tums pekskärmen. Swift utmärker sig med bekväma säten, ett generöst innerutrymme och ett bagageutrymme som erbjuder gott om plats.

 • Snålast när det gäller

  Swift finns med en energieffektiv 1,2-liters motor på 90 hk, och Suzukis 12V-hybridsystem, för maximal bränsleeffektivitet. Systemet ger Swift vinnande låga förbrukningsvärden: Teknikens Värld utsåg Swift till vinnarbil när värdena för 2018-års testbilar jämfördes. Välj mellan den mjuka och distinkta 5-stegade manuella växellådan eller den komfortabla CVT-lådan.

 • Fullmatad med säkerhet

  I Swift är autobroms (Radar Brake Support) och adaptiv farthållare standard. I Inclusive-paketet ingår dessutom helljusassistent samt filbytes- och trötthetsvarnare, ett säkerhetssystem (Dual Sensor Brake Support) byggt på samverkan mellan kamera, laser och radar. I kombination med den nya plattformen erbjuds därmed högsta tänkbara säkerhet för förare, passagerare och medtrafikanter.

 • Fyrhjulsdrift som tar dig fram

  Swift går att få med AllGrip Auto, Suzukis viskokopplade 4x4-system. I händelse av att framhjulen tappar greppet, fördelas automatiskt vridmomentet till fram- respektive bakhjul. En omställning som sker blixtsnabbt och som ger maximalt väggrepp – med fortsatt god bränsleekonomi.

 
 

Vill du veta ännu mer?

Ladda ner pdf:er

Modellbroschyr Swift faktablad
Prislista Tillbehör

Eller få hela informationsmaterialet mejlat till dig.


Genom att kryssa i rutan här intill samtycker jag till att Suzuki behandlar mina personuppgifter.
Läs mer om hur vi behandlar och skyddar dina uppgifter här.

Genom att klicka på knappen och skicka in dina personuppgifter godkänner du våra villkor för behandling av personuppgifter..

Villkor för behandling av personuppgifter
När du registrerar dig godkänner du samtidigt att dina personuppgifter får behandlas för marknadsföring av produkter och tjänster från Suzuki Sverige. Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till tredje part.
×

Våra modeller

Nya Swift

Nya Suzuki Swift

Swift

Byggd på år av succé.

Swift Sport

Nöjesmaskinen!

Vitara

En riktig SUV!

S-CROSS

Det bästa av två världar.

Jimny

Ikonen!

Top