Första intrycket

Oliver Wahlström i Jönköping är en av de 10 glada vinnare som kunde hämtade ut sin Baleno i juni. Här berättar han och några till hur det gick till när de deltog i tävlingen och deras första intryck av bilen.

Vi börjar alltså i Jönköping med Oliver Wahlström: ”Jag hittade, av en ren händelse, tävlingen på nätet. Tyckte det verkade kul, så jag sms:ade och började ställa frågor. Blev jätteroliga svar när jag var helt ute och cyklade. Sakta kändes det som att jag ringade in den till sjukhuset

När jag satte mig i Balenon så kände jag direkt att den skulle passa mig bra. 1.0 liters Boosterjet-motorn hade mer kraft än jag trodde att den skulle ha. Det är kul när man gasar på och man känner turbon kicka igång. Växelspaken kändes lite gummiaktig i början när man växlade men det vande jag mig vid rätt fort. Det är första gången jag kör en sprillans ny bil och jag blev överraskad när jag såg att den var fullutrustad”

malmo_johanJohan Svantesson bor i Malmö: ”Jag och sonen cyklade iväg två kvällar men gick bet. Däremot på väg tillbaks till kontoret med arbetskamraterna, efter en lunch, bad jag om ett stopp längs vägen, och mycket riktigt, där stod YDM 790. Vid första anblick så lämnade bagageluckeutrymmet lite att önska, men bara tills vi insåg att det fanns en insats som gav ytterligare djup. Vips kunde vi lasta in två fulla fotbollsväskor för en vecka i Stockholm.”

 

 

 

 

 

 

kalmarPontus Wendel  i Kalmar fick hjälp av tjocka släkten: ”Det var faktiskt min 91-åriga mormor som vann bilen åt mig. Hon läste om tävlingen och ville ge mig och min fästmö något riktigt fint inför vårt kommande bröllop. Jag har aldrig suttit i en så fin bil tidigare. Blev otroligt imponerad av den stora touch-skärmen. En annan tanke som slog mig ganska direkt var att jag inte kommer att vilja lämna ifrån mig bilen efter det här året.” Det är mormor vi ser på bilden. Inte Pontus.

 

 

 

gavle_malinNu till Gävle och Malin Mineur: ”En fredag fastnade jag för en annons och jag läser aldrig annonser i vanliga fall!! Detta var annonsen om den nya Suzuki Baleno. Jag läste annonsen och kände direkt att jag skulle göra ett försök att hitta den!

När jag kom till Kenneth Larsson Bil i Sandviken för att hämta bilen, blev jag stormförtjust direkt! Den var inte alls så liten som jag tänkt mig och den var tuff i utseendet! Jag sa direkt att den här bilen kommer jag köpa loss om ett år och den känslan har jag fortfarande. ”

 

 

 

 


Anette Ekman
i Borlänge åkte tio mil för att hitta bilen: ”Jag letade reda på platsen där bilen var placerad och tog så ett kort. Allt som allt så tog det mig ca tre timmar att finna bilen. Känslan när jag körde Balenon första gången var att det var en pigg bil. Det känns som att motorn är MYCKET större än vad den egentligen är. Dessutom reagerade jag på att det var så tyst i kupén”

Lotta_luleaLotta Jonsson i Luleå får avsluta den första rapporten.  ”Efter många kluriga frågor och svar så kom vi fram till var den måste ligga, och vi hade rätt! (Vilken lycka! ). Tiden sprang iväg men vi hade roligt på vägen. Balenon är en lätt och enkel bil att köra – härlig upplevelse. Gillar den starkt och svårt att tänka mig att lämna den ifrån mig.”

 

Bertel Andrén Balenobloggen