Strängnäs Bilforum

Strängnäs Bilforum är auktoriserad återförsäljare och verkstad av Suzuki i Strängnäs. Bra service tack vara både kunnig som engagerad personal innebär att du tryggt kan lämna din Suzuki hos Strängnäs Bilforum.

Som trogen samarbetspartner till Suzuki hittar du kampanjer på flera Suzuki-modeller hos Strängnäs Bilforum. Se aktuella erbjudanden via länken nedan!

Tjänster hos Strängnäs Bilforum

  • Försäljning
  • Privatleasing
  • Finansiering
  • Auktoriserad verkstad
  • Reservdelar
  • Garantireparationer av Suzuki bilar
  • Service och reparationer
  • Försäljning och montering av tillbehör
Läs mer om Strängnäs Bilforums tjänster här.

Suzukis modeller

Swift

Swift är bättre än någonsin – lättare, effektivare och snyggare. Möjlighet till avancerade säkerhetssystem, fyrhjulsdrift och Suzukis mildhybridsystem gör sportiga Swift till ett attraktivt val i småbilsklassen. Att Swift är riktigt rolig att köra gör valet ännu enklare.

×

Swift Sport

Ny turbomotor, nya avancerade hjälp- och säkerhetssystem i kombination med väghållning i världsklass. Suzuki Swift Sport ger den ultimata ”körglädje per krona”-upplevelsen! En riktigt nöjesmaskin helt enkelt.

×

Vitara 4x4

Med Vitara kommer du alltid fram, oavsett väglag. Vitara är en riktig fyrhjulsdriven SUV, dessutom utrustad med klassledande säkerhet som standard. I Vitara finns autobroms med fotgängaravkänning, filbytes- och trötthetsvarnare samt trafikskyltsigenkänning. Den har även dödavinkelvarnare och varning för bakomvarande trafik när du backar. Välj Vitara för en resa utan kompromisser.

×

S-CROSS

S-CROSS är en prisvärd crossover med mängder av utrustning redan i standardutförandet. Intelligent fyrhjulsdrift, effektiva motorer och rejält med utrymme gör S-CROSS till ett populärt val. Dessutom har S-CROSS en minst sagt dynamisk styling – känsla, kvalitet och aerodynamik.

×

 

Mer om Strängnäs Bilforum

Hos Strängnäs Bilforum i Strängnäs kan du känna dig trygg. Med bra service, kunnig personal och flera olika tjänster kan de stötta dig hela vägen genom ditt bilköp. Här kan du läsa mer om deras tjänster och erbjudanden.

Auktoriserad återförsäljare

Strängnäs Bilforum är en auktoriserad återförsäljare av Suzuki bilar, så du som Suzuki-ägare kan vara trygg med deras service och tjänster. Som alla våra auktoriserade återförsäljare är de specialiserade på Suzukis bilar.

Finansiering

Strängnäs Bilforum hjälper dig finansiera ditt bilköp, och är samarbetspartners med Suzuki Finans. De erbjuder allt från traditionella finansieringar med restvärde till privatleasing.

Auktoriserad verkstad

Strängnäs Bilforum erbjuder en auktoriserad Suzuki verkstad, och är därmed specialiserade på Suzukis bilar och modeller. Det innebär att de är märkesutbildade och representerar den kvalité som Suzuki garanterar.

Privatleasing

Istället för att köpa din bil kan du välja att privatleasa den hos Strängnäs Bilforum. Privatleasing är en form av långtidshyra där du betalar en månadskostnad för bilen över en längre period.

Provkörning av bil

Hos Strängnäs Bilforum kan du boka tid för provkörning så att du kan uppleva hur det känns att köra den bil du är intresserad av. Hitta kontaktuppgifter på deras hemsida.

Bilinbyte

Hos Strängnäs Bilforum kan du byta in din bil som en del av kontantinsats eller avbetalning. Kontakta dem för besiktning och värdering.

Garantireparationer av Suzuki bilar

Strängnäs Bilforum erbjuder garantireparation på din Suzuki. Det innebär att de hanterar bedömning och reparationer av eventuella problem med bilen som faller under din garanti.

Våra modeller

Nya Swift

Nya Suzuki Swift

Swift Sport

Nöjesmaskinen!

Vitara

En riktig SUV!

S-CROSS

Det bästa av två världar.

Top