Nordic Bil i Ödsmål/Stenungsund

Nordic Bil är auktoriserad återförsäljare och verkstad av Suzuki i Ödsmål. Med kunnig och engagerad personal kan du vara säker på att din Suzuki får bästa tänkbara service.

Som trogen samarbetspartner till Suzuki hittar du kampanjer på flera Suzuki-modeller hos Nordic Bil. Se aktuella erbjudanden via länken nedan!

Tjänster hos Nordic Bil

  • Försäljning
  • Privatleasing
  • Finansiering
  • Auktoriserad verkstad
  • Reservdelar
  • Garantireparationer av Suzuki-bilar
  • Service och reparationer
  • Försäljning och montering av tillbehör
Läs mer om Nordic Bils tjänster här.

Suzukis modeller

Swift

Swift är bättre än någonsin – lättare, effektivare och snyggare. Möjlighet till avancerade säkerhetssystem, fyrhjulsdrift och Suzukis mildhybridsystem gör sportiga Swift till ett attraktivt val i småbilsklassen. Att Swift är riktigt rolig att köra gör valet ännu enklare.

×

Swift Sport

Ny turbomotor, nya avancerade hjälp- och säkerhetssystem i kombination med väghållning i världsklass. Suzuki Swift Sport ger den ultimata ”körglädje per krona”-upplevelsen! En riktigt nöjesmaskin helt enkelt.

×

Vitara 4x4

Med Vitara kommer du alltid fram, oavsett väglag. Vitara är en riktig fyrhjulsdriven SUV, dessutom utrustad med klassledande säkerhet som standard. I Vitara finns autobroms med fotgängaravkänning, filbytes- och trötthetsvarnare samt trafikskyltsigenkänning. Den har även dödavinkelvarnare och varning för bakomvarande trafik när du backar. Välj Vitara för en resa utan kompromisser.

×

Ignis

Suzuki Ignis är som en stor SUV. Fast liten. Med fyrhjulsdrift och hög markfrigång tar den sig fram som bara större bilar brukar göra. Och tar plats där de stora inte platsar. Utrustad med bland annat pekskärm, alufälgar 16” och backkamera.

×

S-CROSS

S-CROSS är en prisvärd crossover med mängder av utrustning redan i standardutförandet. Intelligent fyrhjulsdrift, effektiva motorer och rejält med utrymme gör S-CROSS till ett populärt val. Dessutom har S-CROSS en minst sagt dynamisk styling – känsla, kvalitet och aerodynamik.

×

Nya Jimny

Nu är äntligen nya Jimny här! Kraftfull, tuff och utrustad med AllGrip Pro. Suzukis mest kompetenta 4×4-system med bland annat lågväxel.

×

 

Mer om Nordic Bil

Hos Nordic Bil i Ödsmål kan du känna dig trygg. Med bra service, kunnig personal och flera olika tjänster kan de stötta dig hela vägen genom ditt bilköp. Här kan du läsa mer om deras tjänster och erbjudanden.

Auktoriserad återförsäljare

Nordic Bil är en auktoriserad återförsäljare av Suzuki bilar, så du som Suzuki-ägare kan vara trygg med deras service och tjänster. Som alla våra auktoriserade återförsäljare är de specialiserade på Suzukis bilar.

Finansiering

Nordic Bil hjälper dig finansiera ditt bilköp, och är samarbetspartners med Suzuki Finans. De erbjuder allt från traditionella finansieringar med restvärde till privatleasing.

Auktoriserad verkstad

Nordic Bil erbjuder en auktoriserad Suzuki verkstad, och är därmed specialiserade på Suzukis bilar och modeller. Det innebär att de är märkesutbildade och representerar den kvalité som Suzuki garanterar.

Privatleasing

Istället för att köpa din bil kan du välja att privatleasa den hos Nordic Bil. Privatleasing är en form av långtidshyra där du betalar en månadskostnad för bilen över en längre period.

Provkörning av bil

Hos Nordic Bil kan du boka tid för provkörning så att du kan uppleva hur det känns att köra den bil du är intresserad av. Hitta kontaktuppgifter på deras hemsida.

Bilinbyte

Hos Nordic Bil kan du byta in din bil som en del av kontantinsats eller avbetalning. Kontakta dem för besiktning och värdering.

Garantireparationer av Suzuki bilar

Nordic Bil erbjuder garantireparation på din Suzuki. Det innebär att de hanterar bedömning och reparationer av eventuella problem med bilen som faller under din garanti.

Förbesiktning

Med en förbesiktning hos Nordic Bil kan du vara trygg med att din bil klarar årets besiktning. De undersöker bilen och hjälper dig hitta och åtgärda eventuella problem så att du kan vara säker på att din bil håller måttet.

Reservdelar

Nordic Bil beställer, säljer och monterar reservdelar för Suzuki bilar. Om din bil behöver repareras får du tillgång till alla delar du behöver i deras verkstad.

Våra modeller

Swift

Rek. cirkapris från 154.900:-
Privatleasa från 1.995:-/mån inkl. service

Swift Sport

Rek. cirkapris från 199.900:-

Vitara

Rek. cirkapris från 224.900:-
Privatleasa från 2.595:-/mån inkl. service

Ignis

Rek. cirkapris från 164.900:-
Privatleasa från 2.795:-/mån inkl. service

S-CROSS

Rek. cirkapris från 226.900:-
Privatleasa från 2.795:-/mån inkl. service

Nya Jimny

Rek. cirkapris från 204.900:-

Top