29 juni 2020

Suzuki Swift – för dig som letar efter en liten bil

Det finns en mängd olika typer av bilar därute. Allt ifrån väl tilltagna SUV:ar till små och bränslesnåla stadsbilar. Om du är på jakt efter en liten bil som varken tummar på körglädje, teknik eller design kan Suzuki Swift vara helt rätt bil för dig!  

Innehåll

  • Fördelar med en liten bil
  • Upptäck Suzuki Swift
  • Besök din lokala Suzuki-återförsäljare

Fördelar med en liten bil

Det finns många goda anledningar till varför du ska välja en liten bil. Inte minst om du huvudsakligen kör i storstäder och på andra vältrafikerade platser. Dels är det enklare att ta dig fram och hitta en parkering, vilket kan vara minst sagt utmanande.

Ytterligare fördelar med mindre bilar är att dem tenderar att dra mindre bränsle. Många går också att få med hybridlösningar, vilket sänker utsläppen och miljöpåverkan ytterligare. Likaså är fallet med Suzuki Swift (som vi kommer att prata mer om senare).

I och med att bränsleförbrukningen är mindre sparar du också pengar varje månad. Med andra ord har du möjlighet att sänka din månadskostnad med hundratals, om inte tusentals kronor.

Tack vare den låga bränsleförbrukningen lämpar sig även småbilar utmärkt för pendling. De erbjuder således ett attraktivt val för såväl stadskörning som pendling. Ja, fördelarna med dessa bilar är minst sagt många!

Upptäck Suzuki Swift

Om du är på jakt efter en liten bil som varken tummar på körglädje, teknik eller design kan Suzuki Swift vara helt rätt bil för dig!

Med Swift kan du räkna med körglädje i varje detalj. Under huven vilar nämligen en 1.2 90hk Dualjetmotor med Suzukis 12V hybridlösning. Modellen kan också fås med en steglös automatlåda med 1.2 Dualjet som drivkälla. Något som resulterar i en trivsam körupplevelse i såväl stads- som landsmiljö.

Tack vare den bränslesnåla Dualjetmotorn och Suzukis smarta hybridlösning får du en låg förbrukning som är skonsam mot både miljön och plånboken. Faktum är att Suzuki Swift är snålast när det gäller, enligt ett oberoende test i Teknikens Värld.

En standard utöver det vanliga

Förutom en energieffektiv motor bjuder Swift också på en standard utöver det vanliga. Fyrhjulsdrift, Radar Brake Support och adaptiv farthållare är bara några av de funktioner som finns tillgängliga redan som standard.

Kompletterar du dessutom din bil med Inclusive-paketet ingår helljusassistent, filbytes- och trötthetsvarnare samt ett säkerhetssystem byggt på samverkan mellan kamera, laser och radar.

Att allt detta ryms på blygsamma 384 centimeter är svårt att tro, men det är faktiskt sant. Det är också därför som Suzuki Swift är det perfekta valet för dig som är på jakt efter en liten bil!

Besök din lokala Suzuki-återförsäljare

Lär dig mer om Suzuki Swift eller besök din lokala Suzuki-återförsäljare för en provkörning. De hjälper dig också att hitta ett erbjudande och en finansieringslösning som passar just dig och dina behov!

Fler artiklar

Ta del av alla våra artiklar, tips och tricks i arkivet.

Fyll i din e-postadress så skickar vi alla broschyrer till dig.