3 maj 2021

Suzuki Swace – en kombi med stort bagage

Är du på jakt efter en funktionell kombi med stort bagage? Då kan vi varmt rekommendera dig att spana in Suzuki Swace. En mångsidig kombi som bland annat bjuder på ett stort bagageutrymme om nästan 600 liter!  

Suzuki Swace – en ny kombi från Suzuki

2021 är ett väldigt spännande år för Suzuki. Detta eftersom vi har glädjen att introducera flertalet nya bilmodeller på den svenska marknaden, varav Swace är en av dem.

Swace är en elegant och mångsidig kombi med atletisk formgivning, mjuk och stabil komfort med ett avancerat hybridsystem. Låt oss berätta mer om vad det är som karaktäriserar Swace och varför den passar perfekt för dig som letar efter en kombi med stort bagage!

Avancerat hybridsystem

Innanför huven gömmer sig ett avancerat hybridsystem som kombinerar en kraftfull självladdande elmotor med en 1,8-liters bensinmotor, som utvecklats speciellt för hybriddrift.

Systemet optimerar automatiskt körningen baserat på aktuell situation. Något som i sin tur leder till en sömlös körkänsla med kraftfull acceleration samt en låg bränsleförbrukning och låga utsläpp, vilket är skonsamt för såväl miljö som plånbok!

Detta är bara några av fördelarna med vårt avancerade hybridsystem. Klicka här för att lära dig mer om Suzukis hybrider.

Komfort och säkerhet

Utöver ett avancerat hybridsystem bjuder Suzuki Swace på en hög komfort respektive säkerhetsfunktionsfunktioner och teknik i toppklass.

Redan i standardutförandet levereras Swace med en 8-tums multimedia pekskärm som är kompatibel med bl.a. Apple CarPlay och Android Auto. Andra funktioner är elektronisk parkeringsbroms, uppvärmd läderklädd ratt och 2-zons klimatanläggning med S-FLOW läge som optimerar luftflödet.

Tack vare de avancerade assistans- och säkerhetsfunktionerna kan såväl förare som passagerare njuta av en lugn och avspänd körning. Bland funktionerna återfinns bland annat:

  • Pre-Collision System, autobroms (PCS)
  • Trötthetsvarnare med Riktningsassistans (LTA)
  • Skyltigenkänning (RSA)
  • Dynamisk adaptiv farthållare (DRCC)
  • Döda-Vinkeln Kamera (BSM)
  • Automatiskt Helljus (AHB)

Generösa innerutrymmen

Som vi varit inne på tidigare bjuder Swace även på ett generöst bagageutrymme om hela 596 liter. Fäller du dessutom ner ryggstödet rymmer bagageutrymmet så mycket som 1606 liter. Något som innebär att du har gott om plats för olika typer av bagage och fritidsaktiviteter!

För ytterligare funktionalitet kan det mattklädda golvet sänkas i en nedre nivå för att ge plats år längre objekt och är även vändbar med en plastklädd yta för smutsiga och våta saker.

Hitta din närmaste Suzuki-återförsäljare

Som du säkerligen märkt är Swace ett attraktivt val för dig som letar efter en mångsidig kombi med stort bagage. Läs mer om Suzuki Swace eller hitta din närmaste Suzuki-återförsäljare – de besvarar alla dina frågor, ser till att du får en provkörning och hittar det erbjudande som passar bäst för just dig och dina behov!

Fler artiklar

Ta del av alla våra artiklar, tips och tricks i arkivet.

Fyll i din e-postadress så skickar vi alla broschyrer till dig.