9 november 2020

Suzuki Vitara – en billig SUV att äga

Allt fler svenskar väljer att överge de tidigare så populära kombibilarna och istället investera i en SUV. Något som inte är särskilt konstigt med tanke på alla bekvämligheter som dessa bilmodeller kan erbjuda. Många upplever däremot att SUV:arna tenderar att vara dyrare i inköp och drift. Något inte behöver vara fallet om du väljer en Suzuki Vitara!  

Mycket SUV för pengarna

Redan vid lanseringen var Vitara en succé bland de som sökte efter en säker, sportig, snygg och prisvärd SUV. Med fyrhjulsdrift som standard och utrustning utöver det vanliga (redan i standardutförandet) ger Vitara dig mycket SUV för pengarna!

Som exempel kan du ta del av avancerad säkerhetsteknik, däribland autobroms, trötthets- och dödavinkelvarnare, som håller dig, din familj och dina medtrafikanter säkra längs vägarna.

Andra bekvämligheter inkluderar ett sofistikerat infotainmentsystem förberett för bl.a. Apple CarPlay, färddator, pekskärm, klimatanläggning och mycket annat som säkerställer att du får en bekväm resa utan kompromisser!

Som om detta inte vore nog har Vitara många goda egenskaper som borgar för en utmärkt totalekonomi.

Egenskaper för en utmärkt totalekonomi

När du väljer att investera i Suzuki Vitara kan du dels vara säker på att du får mycket SUV för pengarna, parallellt som den dessutom är förhållandevis billig att äga. speciellt om du väljer en hybridmotor.

Nu kan vi nämligen erbjuda Suzuki Vitara som hybrid. Precis som våra andra bilar är Vitaran försedd med Suzukis 48V-hybridsystem, i vilket batteriet laddas under färden. Något som medför att du slipper tänka på att hitta laddstolpar längs vägarna.

Hybridutförandet medför även många andra fördelar som gör den billig att äga. Som exempel har den både lägre utsläpp och mindre bränsleförbrukning, vilket gör att du kan minska dina bränslekostnader avsevärt. Bra för både plånbok och miljö!

Ytterligare en fördel är att fordonsskatten blir lägre, vilket innebär att du kan spara mycket pengar. Sammantaget erbjuder Suzuki Vitara mycket SUV för pengarna, med ett billigt ägande och utmärkt totalekonomi, utan att tumma på varken körglädje eller bekvämligheter.

Hitta din närmaste Suzukiåterförsäljare

Som du säkerligen har märkt är Vitara ett attraktivt val för dig som letar efter en fullutrustad SUV med utmärkt totalekonomi. Läs mer om Suzuki Vitara eller hitta din närmaste Suzukiåterförsäljare – de besvarar alla dina frågor, ser till att du får en provkörning och hittar det erbjudande som passar bäst för just dig och dina behov!

Fler artiklar

Ta del av alla våra artiklar, tips och tricks i arkivet.

Fyll i din e-postadress så skickar vi alla broschyrer till dig.