Suzuki Plus – tryggt och enkelt ägande

Att köra en Suzuki är alltid lika med ett enkelt och tryggt bilägande. Med Suzuki Plus kan du göra tillval som ger dig ännu mer.

 • Utökad garanti – förläng den totala garantin till fem år vid köp av ny Suzuki
 • Bilvårdsprogram – ta hand om din bil och öka andrahandsvärdet
 • Serviceavtal – månadsbetala alla servicebesök
 • Halvabilendealen – betala bara för halva bilen de två första åren
 • Privatleasing – kör din Suzuki utan att köpa den

Tryggt

UTÖKAD GARANTI

Tryggt - förläng din garanti

Vi vill att du som Suzukiägare ska känna dig extra trygg med ditt bilägande. Därför erbjuder vi en 2 års utökad garanti vid köp av en ny Suzuki, som förlänger den totala garantitiden till 5 år eller 10.000 mil*. Köp din utökade garanti för 2500:- via länken nedan, eller vänd dig till din Suzukihandlare och teckna försäkringen för endast 2000:-.

Fördelar

 • Ökad trygghet i bilägandet
 • Gäller i hela EU och EES**
 • Ökar andrahandsvärdet
 • Bilnyckelförsäkring som ersätter förlorad nyckel samt omkodning av bilen upp till 5.000:-

Garantin omfattar plötsliga oförutsedda skador på de komponenter som definieras i garantibeviset. Teckna utökad garanti hos din Suzukiåterförsäljare när du köper din nya bil så kör du extra tryggt extra länge.

* 5 år eller 10.000 mil, beroende av vad som först infaller
** Europeiska ekonomiska samarbetsområdet

FÖRSÄKRING

Kör tryggt i alla lägen

Vi samarbetar med Folksam som är ett stabilt försäkringsbolag med lång erfarenhet. Folksam är specialister på Suzuki och vet bland annat vilka verkstäder som ska anlitas om din bil skulle råka ut för någonting.

Några av fördelarna:

Hyrbil ingår till upp till 45 dagar om din egen bil måste in på verkstad efter en ersättningsbar brand-, stöld-, maskin- eller vagnskada.
Extra generös maskinskadeförsäkring som gäller upp till 10 år eller 15.000 mil*
Ingen vagnskadesjälvrisk om du krockar med djur och har hel- eller halvförsäkring med vagnskadegaranti. Gäller även om du krockar med annat fordon utomlands och är över 24 år.
Suzuki Körklar - prova på-försäkring för din nya bil

Vill du provköra vår försäkring innan du bestämmer dig så erbjuder Suzuki Körklar ett riktigt bra erbjudande:

Testa i sex månader och betala bara 1.000:- för halvföräkring eller 1.600:- för helförsäkring! Priset gäller med samma villkor som den ordinarie Suzukiförsäkringen och kan endast tecknas vid bilköp hos en Suzukiåterförsäljare.

Läs mer om Suzuki bilförsäkring här.

* 10 år eller 15.000 mil, beroende av vad som först infaller.

Enkelt

BILVÅRDSPROGRAM

Enkelt – ta hand om din bil

Suzukis Bilvårdsprogram är en prisvärd tjänst som ger din nya bil bästa tänkbara förutsättningar för ett högre andrahandsvärde. Programmet tar hand om hela bilen och ger extra skydd både på chassi och lack. Speciellt lämpligt för dig som vet att du kommer att utnyttja de möjligheter som en fyrhjulsdriven Suzuki erbjuder, med aktiv användning i krävande miljöer i tufft klimat.

Underredsbehandling
Direkt när din bil är ny ger vi den ett kompletterande rostskydd. Behandlingen genomförs av Dinitrol Center och ger din nya bil ett av marknadens starkaste skydd.

Lack och interiör
Inom 12 månader får bilen också en grundlig tvätt med professionellt utförd lackrengöring. Samtidigt får bilens interiör en grundlig rengöring.

DÄCKHOTELL

Checka in hos oss

Saknar du garage eller har ont om plats i ditt förråd ska du inte behöva fundera på var sommar- och vinterdäcken till din Suzuki ska bo. Låt dem checka in på vårt däckhotell så förvarar vi dem tryggt och säkert.

När det blir dags för däckskifte kontrollerar vi lufttryck, mönsterdjup och att allt är okej efter vilan. Enkelt, tryggt och skönt. Lokala variationer kan förekomma, prata med din Suzukiåterförsäljare.

 

SERVICEAVTAL

Service till fast pris

När du köper en Suzuki får du samtidigt möjlighet att skaffa Suzukis förmånliga Serviceavtal. Med det betalar du en fast månadsavgift som täcker all service enligt bilens serviceprogram. Tryggt, enkelt och bekvämt och du slipper fakturan som annars kommer vid varje servicetillfälle.

Andra fördelar är att du alltid kommer att ha en bil i toppskick med fullt ifylld servicebok, vilket ger bilen ett bättre andrahandsvärde den dag du funderar på att sälja eller byta den.

Kontakta din närmaste Suzukiåterförsäljare för upplägg och pris.

 

Ägande

HALVA-BILEN-DEALEN

Tycker du en helt ny bil är för dyr? Köp en halv!

Med halva bilen-dealen betalar du halva bilen nu och halva om två år. Så här fungerar det

Du lägger minst 20% av nybilspriset som kontantinsats (inbytesbil funkar bra). 30% kan du låna av oss och betala av på 24 månader.

Vad händer efter två år?

Då är halva din bil betald och du kan välja mellan att:

 • Köpa en ny bil med din befintliga bil som inbyte
 • Lägga upp en ny finansiering på resterande skuld
 • Lösa ditt lån (restvärde på 50%) utan kostnad

 

AVBETALNING

Avbetala med Suzuki Finans

Billån (avbetalning) är ett fördelaktigt och enkelt sätt att låna pengar till ditt bilköp. För dig som privatperson gäller att minst 20% av bilens pris erläggs i handpenning, antingen som en kontantinsats eller genom en inbytesbil. Resterande belopp betalas av månadsvis.

Genom Suzuki Finans kan du alltid göra extra amorteringar eller lösa krediten när du vill, utan kostnad. Dessutom är räntan avdragsgill i din deklaration, vilket gör att du får tillbaka 30% av räntekostnaden. Prata med din Suzukiåterförsäljare om finansiering via Suzuki Finans!

Läs mer om vilka olika finansieringsalternativ vi kan erbjuda på Suzuki Finans hemsida.

 

PRIVATLEASING

Kör utan att köpa

Allt fler upptäcker fördelarna med privatleasing. Till exempel så kör du alltid en ny Suzuki. Du behöver inte lägga någon kontantinsats och heller inte oroa dig över bilens andrahandsvärde. Du har nybilsgaranti under hela leasingperioden och skulle något oförutsett hända ingår vägassistans.

Hos Suzuki kan du leasa din bil under till exempel 36 månader och 1.500 mil/år. Leasing gäller alla våra modeller och månadskostnaden baseras på val av bilmodell, extrautrustning och tillval. Tala med din Suzukiåterförsäljare för kostnad på just din modell.

 

SUZUKIKORTET

Suzukikortet. Laddat med fördelar

Med Suzukikortet i plånboken har du alltid nära till massor av fördelar. Till att börja med kan du välja att delbetala inköp eller din service hos din Suzukihandlare/-verkstad helt räntefritt i 4 månader (gäller vid köp över 1.500:-)

Är du ute och reser så fungerar Suzukikortet även som ett kombinerat betal- och kreditkort med VISA-anslutning. Du väljer själv vilken kredit du vill ha (upp till 50.000:-) och kan enkelt och säkert använda det över hela världen på uppåt 30 miljoner ställen samt för uttag i bankomater.

Utöver det så får du på köpet en av marknadens bästa reseförsäkringar. Den inkluderar avbeställningsskydd, bagageförsening, olycksfall inklusive läkarvård vid sjukdom och gäller alltid när du betalar din resa med ditt Suzukikort.

Och sist men inte minst: ditt Suzukikort är kostnadsfritt och du betalar ingen årskostnad. Läs mer om kortet och fördelarna här.